VIDAL, NOU JUGAGOR GANXO!

Nou fixatge d’aquesta temporada, i també d’una collita jove de La Seu. Aquesta temporada hem baixat la mitjana d’ edad i iniciem una temporada a una categoria superior. La disciplina, la experiència dels més veterans, seran claus per poder aconseguir l’objectiu d’aquesta temporada que es, estar en els cinc primers, el tall del nou subgrup a mitjans de febrer, i així assegurar la categoria i optar ha arribar més amunt. Per altra banda la “benzina i la gana”, d’aquest jovent ens pot ajudar a passar el tall.

Primers minuts amb la samarreta blanc i blava.

Marc Vidal, segon fitxatge de la temporada, després d’estar amb nosaltres la passada pretemporada, aquest any formarà part de l’equip 2020/21. 

Entrar a aquest club il·lusiona, i es trobarà un vestidor que l’arroparà com fan sempre als nous.

Format a la Edfor, inicia la seva etapa amateur amb nosaltres. El proper diumenge pot trepitjar en partit oficial, la gespa de les LLoredes, on se’ns dubte tindrà tot el suport dels nostre socis i aficionats, benvingut a casa nostra, que ara passa també a ser casa teva.

Som-hi Marc!!!

El partit d’aquest dissabte passat contra el Atlètic Club Escaldes, en ha fet tocar de peus a terra després de una primera i contundent derrota aquesta pretemporada i a casa nostra per 1 a 4. L’equip andorrà és prepara aquesta temporada per intentar jugar a Europa la temporada vinent i el seu pas per aquí les lloredes, ha deixat clar que té possibilitats, deixant palesa que la Primera Divisió agafa nivell en varis equips del Principat.