Resultats del cap de setmana

VALLFOGONA 2 – ORGANYÀ 2

Jornada 29. 11/05/2024

L’Organyà es presentava al camp del tercer classificat amb un equip de circumstàncies. Amb moltes baixes, el porter habitual Ronald havent de fer de davanter i a la banqueta debutaven dos cadets. Tot feia pensar que treure alguna cosa bona era missió impossible.

Va ser un partit on van passar moltes coses. El primer gol seu va arribar abans dels vint minuts, un primer xut, bona parada del Bryan, el rebot els tornava a ells, una altra parada del porter i a la tercera va venir la vençuda i el Nil Cortasa per fi marcava. Cap al final de la primera part, el Robert va recuperar una pilota al mig del camp, centrava a l’Alejo i aquest gairebé marcava l’empat i a la jugada següent el Gerard Tarrés també en va tenir una de molt bona. I el Bryan, just abans del xiulet tornava a fer una altra gran parada, molt bon partit del nostre porter.

Només començar la segona part, vam tornar a tenir l’empat a prop a les botes del Barba i poc després una molt bona combinació Valero-Ronald-Barba gairebé acabava en gol, estàvem jugant molt bé i mereixíem l’empat. Semblava que al 62’ arribaria quan l’àrbitre va xiular un penal sobre el Robert (era falta fora de l’àrea) que ell mateix va xutar però el va fallar i en l’atac posterior va venir la jugada polèmica del partit. En una disputa fora de l’àrea, el davanter local agafava clarament el nostre porter, l’àrbitre no va xiular res, llavors el Bryan va agafar-lo a ell i aquesta vegada sí ho va veure i el va expulsar amb vermella directa, una injustícia, hauria d’haver xiulat la falta anterior. Es va posar de porter el Ronald, i en la primera intervenció va fer una palometa espectacular, la gent d’allà flipava. Al 69’ el Miquel Juárez ens feia el segon de cap a la sortida d’un córner, semblava que tota esperança s’havia acabat. Però l’equip no es va rendir en cap moment, i al minut 79’ el Valero enviava a la xarxa una gran centrada de l’Alejo des de l’esquerra i al 88’ el Robert empatava rematant de cap un córner. Molt bon partit dels nostres que fins i tot haurien merescut emportar-se la victòria.

Destacar per sobre de tot el debut amb el primer equip de l’Amir i el Joseph, ambdós de 15 anys, jugadors del cadet i que van fer un partit més que destacable. Són els primers debutants procedents del futbol base en moltíssims anys. Una gran notícia.

VALLFOGONA: Porta, Aleix, Arnau, Pol, Nil, Xavi, Miquel, Assan, Albert, Joan (Blai 57’), Babot.

ORGANYÀ: Bryan, Paulo, Maxi, Moyano, Robert, Ronald, Cristian (Valero 34’), Edgar, Alejo, Gerard (Amir 61’), Barba (Joseph 71’).

Gols: 1-0 Nil 18’; 2-0 Miquel 69’; 2-1 Valero 79’; 2-2 Robert 88’.

Àrbitre: Ferran González Llovera.

Targetes: Babot (59’), Nil (75’), Pol (87’), Blai (89’) / Ronald (22’), Cristian (29’), Bryan (vermella 64’), Maxi (89’).

Resultats: Torà – Magraners 4-0; Bellcairenc – Golmés 0-2; Tremp – La Fuliola 5-3; Andorra B – Vilanova de l’Aguda 2-1; Coll de Nargó – Bellpuig 0-3; Angulària – Pobla de Segur 1-3; Ponts – Olímpic Artesa 7-1.

Classificació: 1r TREMP 68; 2n Bellpuig 58; 3r Vallfogona 56; 4t Golmés 53; 5è Pobla de Segur 51; 6è Ponts 50; 7è Torà 49; 8è Bellcairenc 46; 9è Organyà 40; 10è Andorra B 37; 11è La Fuliola 33; 12è Angulària 28; 13è Vilanova de l’Aguda 27; 14è Coll de Nargó 25; 15è Olímpic Artesa 20; 16è Magraners 11.