Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 0 – PONTS 1

Jornada 30. 19/05/2024

Arribàvem a l’última jornada de lliga sense jugar-nos res, novens classificats, sense cap opció d’escalar ni baixar cap posició, amb l’únic al·licient de fer un bon comiat de la temporada i que la gent marxés contenta cap a casa.

El propòsit es va complir a mitges, el partit es va perdre però el bon joc, el treball i l’entrega de l’equip va fer que els socis i aficionats marxessin contents, amb bones sensacions i lamentant-se de la mala sort. Amb el Ponts hi jugaven vells coneguts com el veterà porter David Ramon que va jugar amb nosaltres fa 20 anys i l’Aitor i l’Iblo que hi van estar la temporada passada.

La primera part va començar amb dos o tres xuts per sobre el travesser, molt per sobre, faltava afinar el punt de mira. Va ser bastant igualada, amb no massa ocasions per cap dels dos equips. Però a les acaballes del primer temps, el Ronald feia una gran parada i la jugada va continuar fins que 10 del Ponts, el Guillem Torra, va aconseguir marcar.

La segona part va ser totalment de l’Organyà. Un atac sense treva, amb un Robert que lluitava totes les pilotes com si no hi hagués demà o com si aquest fos l’últim partit seu amb la samarreta blanc-i-blava i es volgués acomiadar com Déu mana. Ocasions claríssimes, sobretot del Feliu que va estar tres o quatre vegades a punt d’acabar amb la mala ratxa que dura des de que va tornar de la lesió. Les més clares cap al final del partit, al 83’ centrada des de la dreta i amb el cap rematada al pal i al 90’ una altra gran passada del Robert i xut al primer toc a metre i mig de la línia de gol que el porter la va parar encara no sap com.

Els cadets Joseph i Amir van tornar a tenir uns minuts amb el primer equip jugant sense cap mena de complex com si hi haguessin jugat tota la vida.

ORGANYÀ: Ronald, Valero (Feliu 60’), Paulo (Joseph 84’), Luka, Moyano, Robert, Cristian, Édgar, Alejo (Anulft 75’), Ivo (Amir 84’), Dani (Lluís 60’).

PONTS: David (Joel 46’), Roger, Jordi, Nabil, Guillem (Baba 80’), Pau, Aitor (Arnau 84’), Iblo (Marçal 84’), Andrei, Adrián (Santiago 46’), Oriol.

Gol: 0-1 Guillem 39’.

Àrbitre: Daniel Ioan Puscasu.

Targetes: Adrián (43’), Jordi (63’), Guillem (66’).

Resultats: Magraners – Andorra B 3-9; Olímpic Artesa – Torà 4-4; Vilanova de l’Aguda – Bellcairenc 3-0; Bellpuig – Tremp 1-1; La Fuliola – Vallfogona 0-2; Pobla de Segur – Coll de Nargó 4-3; Golmés – Angulària 3-2.