Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 2 – TREMP 5

Jornada 28. 05/05/2024

El Tremp ens visitava com a campió matemàtic de la lliga gràcies a l’empat del Bellpuig el dia abans i com a club senyor que som, li vam fer el corresponent passadís d’honor.

El partit no podia començar pitjor. En la primera jugada d’atac dels trempolins, al minut 2, el Jonatan Gázquez marcava en clar fora de joc (això ens va semblar a tots) i al minut 6, en una de les moltes arribades per l’esquerra, centrava l’extrem i engaltava de primeres el Miquel Sirvant marcant el segon. Vam reaccionar ràpid i al 13’ el Joel Sanvicens se n’anava d’un parell de defensors dins l’àrea i marcava l’1 a 2. Llavors va venir el gol absurd del partit, la pilota li va arribar al Bryan i aquest es va entretenir massa, va xutar li va rebotar al Jonatan i va entrar. I en l’última jugada de la primera part, centrada des de la dreta i rematada de cap del Nicolae, 1 a 4 i final d’un primer temps per oblidar.

No feia gaire que havia començat la segona part, l’àrbitre no va xiular una possible falta al Joel Sanvicens al mig del camp i aquest li va dir alguna cosa inapropiada, segona targeta groga i al carrer. Sort que el Tremp, amb els deures fets, va aixecar una mica el peu de l’accelerador. Tot i jugar amb un home menys, al minut 74’, el Jordana i l’Anulft van fer una gran jugada i aquest últim marcava el segon nostre. Però l’alegria va durar un minut ja que a la jugada següent, perdíem lamentablement la pilota al mig del camp i el Jonatan feia el cinquè, el tercer particular seu.

Final. Moltes felicitats al CF Tremp i molta sort l’any que ve a Segona.

ORGANYÀ: Bryan, Paulo, Maxi (Valero 45’), Moyano, Jaume, Edgar, Alejo, Sanvicens, Cristian, Dani (Jordana 64’), Barba (Anulft 64’).

TREMP: Cheikh (Guillem 45’), Jordi Ponsich (Èric 64’), Serghei, Jordi Bacardit (Adrià 74’), Miquel (Jordi Durany 86’), Jonatan, Mansour (Dídac 64’), Arnau, Javier, Nicolae, Lluís.

Gols: 0-1 Jonatan 2’; 0-2 Miquel 6’; 1-2 Sanvicens 13’; 1-3 Jonatan 23’; 1-4 Nicolae 44’; 2-4 Anulft 77’; 2-5 Jonatan 78’.

Àrbitre: Ramon Jové Pociello.

Targetes: Cristian (38’), Sanvicens (39’ i 54’), Marc Busquets (entrenador 40’) / Nicolae (28’), Jordi Bacardit (59’), Arnau (68’), Èric (83’), Adrià (85’).

Resultats: Bellpuig – La Fuliola 2-2; Olímpic Artesa – Vallfogona 0-1; Magraners – Ponts 4-3; Pobla de Segur – Bellcairenc 3-2; Coll de Nargó – Angulària 2-3; Vilanova de l’Aguda – Torà 1-1; Golmés – Andorra B 5-2.

Classificació: 1r TREMP 65; 2n Bellpuig 55; 3r Vallfogona 55; 4t Golmés 50; 5è Pobla de Segur 48; 6è Ponts 47; 7è Torà 46; 8è Bellcairenc 46; 9è Organyà 39; 10è Andorra B 34; 11è La Fuliola 33; 12è Angulària 28; 13è Vilanova de l’Aguda 27; 14è Coll de Nargó 25; 15è Olímpic Artesa 20; 16è Magraners 11.

Pròxim partit: Vallfogona – Organyà, dissabte 11 de maig.

ORGANYÀ cadets 2 – BALAGUER 2

Jornada 26. 04/05/2024

Últim partit de la temporada amb l’únic al·licient de que si guanyàvem per cinc gols de diferència passàvem a davant del Balaguer. Feina molt difícil però no impossible.

Vam començar bé, al minut 1 el Fabio feia gol, però ens l’anul·laven per fora de joc. Al 2’, ara sí, el Fabio feia pujar el primer al marcador. Acte seguit l’àrbitre ens en tornava a anul·lar un altre del Suleyman, també per fora de joc. Els dos gols anul·lats van ser molt protestats, gairebé posaríem la mà al foc que eren legals, sobretot el primer. Al minut 10 podíem anar 3 a 0 i amb l’objectiu a mig fer però cap a la mitja hora de partit el Balaguer va donar la volta al marcador i en tres minuts ens feien dos gols, un de l’Eidan i l’altre del Marc Sàlvia de penal per mans de l’Iker dins l’àrea. Amb desavantatge mínim ens n’anàvem al descans.

Només començar la segona part, l’Amir va fer l’empat i el marcador ja no es va moure més. Després del partit dinar de germanor entre els jugadors i les famílies, pasta i botifarra per acomiadar una gran temporada i esperant que l’any que ve, amb l’experiència i un any més grans aquesta canalla farà coses importants.

I felicitar l’Escola de Futbol de Tàrrega, campió de la lliga.

ORGANYÀ: Albert, Suleyman, Eloi, Fabio, Oriol, Jesús, Ermengol, Amir, Josep, Jerson, Joseph (titulars), Gustavo, Pa Sule, Fares, Iker.

BALAGUER: Antonio David. Marc Sàlvia, Marc Piqué, Erik, Àlex Fondevila, Ilias, Àlex Merideño, Adrià, Yassin, Xavier, Albert (titulars), Ignasi, Octavian, Adam, Pol, Miquel, Pau, Eidan.

Gols: 1-0 Fabio 2’; 1-1 Eidan 28’; 1-2 Marc Sàlvia de penal 31’; 2-2 Amir 44’.

Àrbitre: Aleix Quintana Batllori.

Targetes: Jerson (46’), Joseph (78’), Josep (79’)

Resultats: Pla d’Urgell – Vilanovenca 1-7; Tàrrega – Guissona 5-0; Ponts – Agramunt 4-1; Oliana – Tremp 0-3; Edfor – Pobla de Segur 4-3; Atlètic Segre – Rialp 1-10.

Classificació: 1r EF TÀRREGA C 64; 2n UE Vilanovenca 62; 3r EF Tremp B 59; 4t EF Rialp 56; 5è Ponts Club Esportiu 51; 6è CF Balaguer C 42; 7è EF Orgèl·lia B 40; 8è CF Organyà 39; 9è CE Oliana 30; 10è EF Pobla de Segur 23; 11è Atlètic Segre E 20; 12è EFB Guissona B 18; 13è CE Pla d’Urgell C 16; 14è CF Escola Gerard Gatell Agramunt B 5.