VENDAVAL, A LES LLOREDES!

ORGANYÀ  5 – BALÀFIA 1

ORGANYÀ : Ribó, Pol, Paulo, Marcos, Santi (Edgar),Fortó, Robert, Raya (Ivan),Ronaldo,Casanova i Costi ( Jaume ).

BALÀFIA: Admella,Dibotti,Soler(Lozano)(Tomás),Hortal(Espinosa),Badia,Xuclà(Arqué),Monturiol,Romero,Clavero(Barbero),Cano i Fernández.

Gols: 1-0 Ronaldo min.1, 2-0 Robert min.12, 3-0 Raya min.44, 3-1 Lozano min.65, 4-1 Ronaldo min.70, 5-1 Ivan min. 85.

ARBITRE: Carles Salse

TARGETES: per Organyà: Costi, Raya i Casanova T.GROGA, per Balàfia: Fernández,Soler i Arqué T.GROGA.

Gran partit de futbol, el que varem poder viure aquest diumenge a les Lloredes. Els homes d’ Espot, no van deixar tenir cap posiblitat a l’equip del Segrià, per posar-se dins del partit. Tant és així que en el primer minut, Ronaldo s’escapa per la banda, deixan el seus rivals enrere i encara al porter visitant que gairebé sense angle, li creua la pilota a l’altra pal que defensava, marcant el gol més ràpid de la temporada. L’equip blanc i blau no va donar treva, al equip visitant quan abans del quart d’hora, altra recuperació per banda de Ronaldo, fa arribar l’esfèrica, a l’altre costat d’àrea, i Robert despres de fer un bon control, xuta al pal contrari defensat per Admella i fa que puja el segon al marcador. No havia acabat la primera part min.44 una pilota que la podíem donar per perduda a la banda, Robert la lluita i se la fa seva, i pot fer una passada a Ronaldo que no acerta al xut i va a parar a peus de Raya, que aquest acaba xutant i fent anar a buscar la pilota al fons de la xarxa, ja per tercer cop.

Comença la segona part, i el Balàfia, ensenyar les dents i demostra que no es casualitat els set punts que te. I en una jugada ben trenada que arriba a peus de Lozano, encara a Ribó i li creua la pilota lluny del seu abast. Cinc minuts després Ronaldo sentencia el partit marcant el quart en una jugada, que la defensa visitant es queda parada per fer un fora de joc, però la correcta entrada de Roni, fa que encari al porter tot sol i marca, celebrant-ho una vegada més al estil brasiler fent una tombarella a l’aire.

btr

Acaballes el partit, en una bona jugada de Robert que s’esmuny dels seus rivals, per la línia de fons de l’ àrea, i passa la pilota a un metre de porteria que Ivan Ferreiro només li cal tocar per posar-la a dins de porteria.

Tarda màgica, tarda de bon futbol, que fa agafar afició i més quan es port veure que l’Organyà juga amb molta intensitat des de l’inici fins al final.