UN PUNT DE MÈRIT!

TORREGROSSA  4  –  ORGANYÀ  4

TORREGROSSA: Perez, Parra, Capdevila (Fajardo 62’), Diakite, Solsona, Venturini, Iglesias, Barga, Fernández, González (Rodriguez 69’) i Vall.

ORGANYÀ: Busquets, Baró, Paulo, Escales, Casanova, Robert, Cheikh (Ferreiro 85’), Galimany, Luka Markovic, Casals i Marco.

GOLS: 1-0 Venturini min. 17, 2-0 Capdevila min. 29, 2-1 Marco min.44, 3-1 Solsona min.53, 3-2 Cheikh min.56, 3-3 Casanova min. 73, 3-4 Cheikh min.77, 4-4 Fajardo min. 88.

Àrbitre: Campanera Llop, Xavier.

Targetes: Per Torregrossa… Iglesias, Solsona, Diakite, González, Capdevila, Parra i Venturini T.GROGA. Altisent (entrenador) T.VERMELLA.Per Organyà… Paulo, Escales, Baró, Casanova, Galimany i Robert T.GROGA. Busquets T.VERMELLA.

Hem començat l’any amb un empat a domicili, on segurament es el desplaçament més complicat. Un equip local que es fa molt fort a casa i en un dia molt emboirat, que encara que perjudiqui a tots dos equips, l’equip ganxo no n’està gens acostumat. Per tant 1 punt de mèrit, tot i que la victòria se’ns escapa en el darrer minut, en un camp on només s’havia deixat, marxar dos punts fins avui (Comentari: Pere Roy).

Onze titular a Torregrossa, amb la boira de fons.

Empat agredolç en la visita a un dels camps més durs de la categoria, on la boira ha estat la protagonista del dia.

El partit no ha començat bé i el equip local s’ha avançat 1-0 al 25 minuts. La cosa empitjorava i ens hem quedat amb 10 després de l’expulsió del nostre porter, Busquets fent que Fernando Garcia Alejo debutés amb el club ganxo. Als pocs minuts hem encaixat el 2-0 i l’equip ha reaccionat, anotant el 2-1 amb un gol de Marco, abans de la mitja part.

Dificultat per a tothom, al disputar un partit com aquest.

A la segona part hem sortit bé, bolcats al atac, i en un altre contra-atac hem rebut el 3-1. De nou hem reaccionat i hem remuntat fins el 3-4 amb dos gols de Cheikh i un de Casanova.

A l’últim minut, quan semblava que ens emportàvem els 3 punts, el Torregossa ha anotat el 4-4 definitiu en el rebuig d’un corner.

Amb aquest empat seguim líders però la classificació s’apreta encara més.

Toca seguir i preparar l’últim partit de la primera volta a casa davant el Torà. (Crònica: Marc Busquets).