UN EMPAT, QUE ENS SERVEIX DE POC!

ORGANYÀ  1  – CASTELLSERÀ  1

ORGANYÀ: Ribó, Paulo, Santi, Marin(Raya 59’),Casanova, Robert,Ronaldo(Ferreiro 62’),Sandro, Casals, Machado i Galimany.

CASTELLSERÀ: Lazar,Fernández( Folguera 89’),Prat, Polo,Salvadó, Estrada(Priego 62’), Altisent (Macaya 70’), Villalonga (Comelles 70’), Pàmpols, Pros i Sala.

GOLS: 0-1 Pros min.26, 1-1 Raya min. 65

Àrbitre:  Rusca Muñoz

Targetes: per Organyà Marin, Paulo, T.GROGA. Casanova DOBLE T.GROGA. Per Castellserà: Pàmpols, Salvado i Carné(porter suplent).

Partit que ens va fer patir, aquest diumenge a les Lloredes on només ens valien els tres punts, tot i veure un bon Organyà que va treballar dur, per contrarestar un  Castellserà que aprofitar, una jugada controlada a prop de l’àrea per Pros per marcar. Tot i que les intervencions de Ribó, que va fer que fos un dels millors jugadors locals, junt amb el debutant Machado, que aportar una marxa més a l’equip.

La segona part en aconseguir la igualada gracies a una molt bona jugada de Casanova que s’endugué l’esfèrica, casi a un corner fent una filigrana, s’esmunyia del seu defensor fins passar-li la pilota precisa al punt de penal on estava Sergi Raya que amb el cap va afusellar a Lazar.

Ja al finalitzar el partit, el Àrbitre ensenyar la segona cartolina groga a Casanova que ens condicionarà al proper partit a Torrefarrera.

Un empat que ens serveix de poc, i més quan els rivals directes, varen saber aprofitar la jornada amb l’excepció del Cervera que ja el tenim a un punt, tot i ser penúltims.