Últims resultats

GUISSONA 3 – ORGANYÀ 1

16-1-2022. Jornada 15

Degut a les nombroses lesions i sancions només ens vam desplaçar amb 12 jugadors. Vam sortir tímids, a veure-les venir i guardant forces pensant en un partit que es podria fer llarg. Els locals van sortir a pel partit i al minut 14 Ibrahim Sylla va marcar. Llavors els locals van fer un pas enrere i l’Organyà va anar creixent fins que Arturo va poder empatar de penal (minut 44′). Així s’arribava al descans. A la segona part l’equip va sortir valent i convençut que es podria guanyar, passant a dominar el partit i arribant a l’àrea però sense aconseguir grans ocasions, en bona part gràcies a una molt bona actuació de la defensa local. Però al minut 65′, l’ex nostre Cheikh, en una contra va fer el segon. Els ganxos van seguir amb bona actitud i deixant-se la pell fins que al 89′ vam encaixar el tercer i definitiu gol, obra de Pau Condal.

Van jugar: Cano, Aleix, Marcos, Jordana, Arturo, Marco Antonio, Jaume, Àlex, Enric, Dani (Robert 69′), Vidal.

Classificació: 1r Artesa de Segre 35, 2n Balaguer 34, 3r Castellserà 24, 4t La Seu d’Urgell 22, 5è Linyola 19, 6è Angulària 18, 7è Palau d’Anglesola 17, 8è Guissona 16, 9è Cervera 13, 10è Bellpuig 9, 11è Organyà 7.

Pròxim partit: diumenge 23 de gener davant l’Artesa de Segre a les Lloredes.

ORGANYÀ infantil 1 – AEM 4

15-1-2022. Jornada 12

Els nostres infantils van fer un bon partit davant l’AEM tot i les nombroses baixes, fins a tres alevins van haver de jugar. Els lleidatans es van avançar al minut 21 (Álvaro) i així s’arribava al descans. Al 48′ el mateix Álvaro feia el 0-2, però els nostres van reaccionar i tres minuts després l’aleví Brayan va escurçar distàncies i ell mateix va xutar al pal. Però cap al final del partit l’AEM ens va fer dos gols més, obra de Ishak (62′) i Dylan (65′).

Van jugar: Albert, Pa Sule, Ermengol, Pol, Heyser, Jerson, Yared, Jan, Josep, Joseph, Brayan i Kalijatu.

Classificació: 1r EF Tremp 31, 2n Escola la Noguera 26, 3r EF Mascançà 25, 4t ECF Les Garrigues 25, 5è EF Orgèli·lia 23, 6è Pla d’Urgell 22, 7è AEM 20, 8è Oliana 13, 9è Organyà 12, 10è Balàfia 12, 11è Alcoletge 12, 12è Artesa de Segre 2012, 13è Balaguer 4, 14è Ponts 0.

Pròxim partit: dissabte 22 a les Borges Blanques davant l’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues.

EF PONT RIBARGORÇA – ORGANYÀ alevins    ajornat

El partit dels alevins va quedar ajornat degut a casos de Covid per part dels ribagorçans.

Classificació: 1r Organyà 27, 2n Ponts 22, 3r AEM 21, 4t EF Pobla de Segur 18, 5è Artesa de Segre 2012 17, 6è Gardeny 16, 7è EF Rialp 15, 8è Escola la Noguera 12, 9è Balàfia 10, 10è EF Pinyana 6, 11è EF Pont Ribagorça 3, 12è Balaguer 1.

Pròxim partit: diumenge 23 a casa davant el Ponts.