Últims resultats

CASTELLSERÀ 0 – ORGANYÀ 0

Jornada 17. 30-1-2022.

Meritori empat davant un dels equips capdavanters. Partit molt seriós, amb poc futbol i poques ocasions. El Castellserà va dominiar més que nosaltres, però la bona actuació de la defensa i sobretot del porter Pacho van fer que ens emportéssim un puntet, que podrien haver estat tres si cap al final del partit Arturo hagués aprofitat una molt bona ocasió de gol. La notícia dolenta va ser la lesió de Marco Antonio poc abans de la mitja part que farà que estigui de baixa algunes setmanes.

Han jugat: Pacho, Paulo, Marcos, Pol Escales, Jordana (Nourddin 46′), Arturo, Marco Antonio (Dani 39′), Jaume (Guerrero 89′), Casanova, Àlex i Vidal.

Classificació: 1r Artesa de Segre 39, 2n Balaguer 38, 3r La Seu d’Urgell 28, 4t Castellserà 25, 5è Linyola 22, 6è Guissona 19, 7è Angulària 18, 8è Palau d’Anglesola 17, 9è Cervera 16, 10è Bellpuig 9, 11è Organyà 8.

Pròxim partit: diumenge 6 de febrer a Balaguer.

PONTS 5 – ORGANYÀ infantils 2

Jornada 14. 30-1-2022.

Els nostres infantils van tenir un mal dia davant el cuer, que no havia puntuat encara en tota la lliga. El Ponts es va avaçar al minut 4′ i als 11 minuts Guillem va ser expulsat amb vermella directa, però tot i així vam aconseguir donar la volta al marcador gràcies als gols de Joseph de penal (19′) i Fabio (31′). En la segona part vam notar molt el cansament i l’expulsió i els locals ens van fer quatre gols en set minuts, Adam (47′), Rayam (51′ i 52′) i Adnane (54′).

Han jugat: Albert, Heyser, Guillem, Joseph, Fabio, Oriol, Fares, Jerson, Yared, Ermengol, Josep, Jan i Pa Sule.

Classificació: 1r EF Tremp 35, 2n EF Mascançà 28, 3r ECF Les Garrigues 28, 4t Escola la Noguera 27, 5è AEM 26, 6è EF Orgèli·lia 26, 7è Pla d’Urgell 25, 8è Balàfia 15, 9è Oliana 13, 10è Organyà 12, 11è Alcoletge 12, 12è Balaguer 7, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 3.

Pròxim partit: diumenge 6 de febrer a casa davant l’EF Orgèli·lia.

EF PONT RIBAGORÇA 0 – ORGANYÀ aleví 10

Jornada 12. 29-1-2022.

Els nostres petits van aconseguir una nova victòria, oficialment 0 a 10 però que en realitat va ser 0 a 15. En futbol base quan hi ha una diferència de més de 10 gols el marcador queda aturat. La diferència entre els dos equips va quedar clara molt ràpid, el primer quart va acabar 0 a 7 i tot i que la nostra canalla va aixecar el peu de l’accelerador, encara van caure vuit gols més. Els golejadors van ser: Pol 7 gols, Brayan 2, Jordi 3, Oriol 2 i Mamadou 1. Diumenge havien de jugar a casa davant el Balaguer, però una vegada més, per temes de Covid es va haver d’ajornar.

Han jugat: Suleyman, Isaac, Jordi, Marc, Pol, Oriol, Brayan, Mamadou i Ermengol.

Classificació: 1r Organyà 30, 2n EF Pobla de Segur 24, 3r Artesa de Segre 2012 23, 4t Ponts 22, 5è AEM 21, 6è Gardeny 19, 7è EF Rialp 18, 8è Escola la Noguera 12, 9è Balàfia 10, 10è EF Pinyana 9, 11è EF Pont Ribagorça 6, 12è Balaguer 1.

Pròxims partits: dissabte 5 de febrer a casa davant el Ponts i diumenge 6 de febrer a Lleida davant l’AEM.