Bones Festes, per dir alguna cosa

ADRIÀ PAZ “CHICHO”.

Qui havia estat jugador nostre fins el 2017, Chicho, ens va deixar la matinada de dissabte a diumenge en un accident de moto. Des del club lamentar tan trista notícia i molts ànims a família i amics. Descansa en pau Adrià, sempre en el nostre record.

PALAU D’ANGLESOLA 3 – ORGANYÀ 1

L’equip ha sortit prou bé i la primera part ha estat força igualada, fins i tot hem disposat d’un penal que ha parat el porter. Amb 0 a 0 s’arribava a la mitja part. Al minut 56 Arturo ens ha avançat al marcador però a la jugada següent Josep Mayoral ens ha empatat. Els nostres han acusat la falta d’efectius i el Palau ha apujat el ritme amb els canvis. Al minut 76 Suker ha marcat després d’un error defensiu i a partir d’aquí “s’ha acabat el partit”. Els locals han incrementat la duresa, al 82′ Serra ha estat expulsat. Tot i jugar amb un més al 88′, després de tallar una contra, l’àrbitre ha assenyalat cessió i Suker ha fet el tercer un minut abans de ser expulsat per dos grogues.

La competició s’atura fins el 9 de gener i aprofitarem per recuperar tots els efectius possibles després de vàries jornades anant molt justos.

Han jugat: Bryan, Pol Escales, Jordana, Arturo, Marco Antonio, Luka, Casanova, Marc Ferreira, Àlex, Enric (Vidal 89′) i Izai (Dani 46′).

Classificació: 1r Artesa de Segre 29, 2n Balaguer 28, 3r Castellserà 24, 4t La Seu d’Urgell 19, 5è Linyola 15, 6è Angulària 14, 7è Palau d’Anglesola 14, 8è Guissona 13, 9è Cervera 13, 10è Bellpuig 9, 11è Organyà 7.

Pròxim partit: diumenge 9 de gener a casa davant La Seu d’Urgell.

ORGANYÀ infantil 5 – ALCOLETGE 0

Els infantils, possiblement han fet el millor partit de la temporada, amb una golejada davant un bon Alcoletge i amb una actuació destacadíssima del nostre porter Guillem que ha parat de tot. Els gols han estat de Antonio David (9′), hat trick de Joseph (17′, 27′ i 63′) i Pa Sule (48′).

Han jugat: Guillem, Antonio David, Pol, Heyser, Jerson, Fares, Kalijatu, Yared, Jan, Josep, Joseph, Pa Sule, Brayan, Jordi Gimi.

Classificació: 1r EF Tremp 28, 2n EF Mascançà 25, 3r Escola la Noguera 23, 4t EF Orgèl·lia 22, 5è ECF les Garrigues 19, 6è Pla d’Urgell 19, 7è AEM 14, 8è Organyà 9, 9è Balàfia 9, 10è Alcoletge 9, 11è Oliana 7, 12è Artesa de Segre 2012, 13è Balaguer 3, 14è Ponts 0.

Pròxim partit: Dissabte 8 de gener a Oliana.

ORGANYÀ aleví 4 – EF POBLA DE SEGUR 3

Els alevins estan acostumats a guanyar tots els partits sense patir gaire, però dissabte els de la Pobla ens van posar les coses molt difícils. Una victòria forastera o un empat no hauria estat injust. L’Organyà va sortir una mica adormit, tot i això, gràcies a la seva qualitat i una gran actuació del nostre porter Suleyman, tot s’ha de dir, els tres punts es van quedar a casa. El marcador ha anat així, 1-0 Pol 9′; 1-1 Kilian 25′; 2-1 Pol 29′; 3-1 Pol 34′; 3-2 Jan 39′; 3-3 Jan 51′; 4-3 Oriol 53′.

Han jugat: Suleyman, Jordi, Marc, Pol, Ermengol, Oriol, Brayan, Isaac, Ainara i Joel.

Classificació: 1r Organyà 21, 2n Ponts 19, 3r Artesa de Segre 2012 17, 4t EF Pobla de Segur 15, 5è AEM 15, 6è Gardeny 13, 7è EF Rialp 9, 8è Balàfia 7, 9è Escola la Noguera 6, 10è EF Pinyana 6, 11è EF Pont Ribagorça 3, 12è Balaguer 1.

Pròxim partit: Dissabte 8 de gener a casa davant l’Artesa de Segre 2012.