JORNADA 21                                     12/02/2017                        16.30 h.                Municipal de Guissona

Guissona: Adrià, Pacheco (Edgar 61’), Aliou (Abdoul 61’), Oliva, Florica, Maikel (Ollé 75’), Kevin, Dani, Cuadros (Sandro 68’), Aisa i Pol.

Organyà: Ribó, Paulo, Marcos, Santi, Fortó, Pau, Edgar (Quim 58’), Oscar, Xixo, Albert i Pallarés (Maco 87’).

Àrbitre: Prats-Poch. T.G. Oliva,Aisa,Dani,Sandro/Pallarés, Santi.

Gols: 1-0 Dani 22’, 1-1 Pau 23’, 2-1 Aisa 44’, 3-1 Florica 89’.

16603106_1438537036187566_2441493705578816678_nDifícil desplaçament a Guissona, un equip que encara que vàrem guanyar a les Lloredes, està per sobre nostre a la classificació, situat a la zona còmoda. Pel que fa a nosaltres, presentem baixes importants com el Xavi Casanova per sanció i el Robert ,David Gijón i Sala, per diferents motius. Jugadors normalment titulars que deixen lloc a la resta de la plantilla, força motivada tot i no poder jugar contra l’Agramunt a casa pel mal estat del camp, però amb la moral alta després de l’ últim desplaçament a Artesa que ens vàrem emportar els tres punts cap a Organyà.

En els primers cinc minuts del matx, el Guissona va donar mostres que estava més ficat al partit, arribant amb facilitat a la porteria de Ribó, mentre la nostra defensa treia pilotes amb dificultats. Tot i així els locals no van disposar de cap ocasió clara de gol.

En el minut 10, primera internada de Florica, que en un xut ras fa passar l’esfèrica llepant al pal dret del porter Ganxo. Al quart d’hora Dani tornar a crear perill, controlant la pilota i girant-se en si mateix fa passar el xut molt a prop del pal esquerra de Ribó. Al 22’, Aliou fa un desplaçament a la banda esquerra molt a prop de l’eix de l’àrea gran on Dani controla, i en un xut ras i fort col·loca l’esfèrica al fons de la xarxa ganxa. Un minut després, tot just treure la pilota de mig camp, la pilota arriba a Pau, sense deixar-la botar amb l’esquerra empalma un fort xut que surt ben conduïda al mig de la porteria, Adrià no li dona temps a reaccionar quan li passa la pilota just per damunt seu fins el fons de la xarxa. Se’ns dubte el millor gol del partit. Al 29’, una bona centrada d’ Albert es rematada de cap per Oscar a les mans del porter local.

16708575_1438538236187446_1340204947227991549_nQuan pràcticament estava consumida la primera part, no sabem rebutjar la pilota de la zona de perill, Maikel ho aprofita per ficar una bona centrada des de la ratlla de fons, que Aisa tot sol aprofita per tornar a donar avantatge als seus abans del xiulet final dels primers 45 minuts. Llàstima perquè des del gol de Pau, l’Organyà havia tutejat als locals, igualant les forces i amb la possibilitat que podríem amarrar aquest punt.

Comença la segona part i el Guissona tampoc no és que anava a més si no a aguantar el resultat que ja li era favorable. De totes maneres cal remarcar la bona feina de Ribó, quan al minut 71 en una jugada dins de l’àrea petita, amb una pilota controlada per Jordi Oliva li eleva la pilota molt a prop d’ell i en una mà treu la treu de l’escaire com un porter d’handbol. A 9 minuts de la fi, jugada insòlita que en una mala entesa entre davanters i defenses, passa la pilota per davant de la porteria de Ribó, quasi de costat a costat sense que ningú reacciones a treure-la o a posar-la a dins. Al 87’, Joel Ollé de un fort xut fa lluir a Ribó, en una estirada que allarga la ma tocant suficient per treure-la de dins de la porteria. Estàvem mes a prop del 3 a 1 que de l’empat. Que arribaria al darrer minut amb un fort xut de Florica ajustat al pal esquerra.

Pròxim partit ens veiem obligats a donar una bona imatge a la nostra afició a les Lloredes al rebre el cuer de la categoria, U.E. Balafia i treure’ns també així el mal regust de la primera volta quan guanyàvem 1-3 a set minuts del final i vàrem acabar perden el partit. Aquesta vegada en principi hi serem tots.