TRES PUNTS, AL SAC I BEN JUGATS!

GUISSONA  0 – ORGANYÀ  2

GUISSONA: Delgado, Viladrich, Puig ,Gené, Garrabou ,Florica(Arany) Bernal, Bueno, Mohamed , Majoral (Merchan), i Vilardell(Comellas).

ORGANYA: Ribó, Pol (Sala) ,Paulo, Marcos, Santi ,Fortó, Robert, Raya(Edgar), Ronaldo(Jaume), Casanova, i Acosta

GOLS: 0-1 Robert min.15, 0-2 Edgar min. 89

Àrbitre: Adam Parra

TARGETES: Per Guissona: Puig, Vilardell,Florica,i Garribou T.GROGA. Mohamed doble T.GROGA. Per Organyà: Marcos i Fortó T.GROGA.

Ens anem cap a Guissona, saben que aquesta temporada encara no ha perdut cap partit, i també que les estadístiques ens diuen que en els darrers dinou anys, només s’ha pogut guanyar un cop. Però l’actitud del nostre equip, i amb les noves incorporacions, com Sala i Acosta que no havien jugat fins ara, feia veure que aquest diumenge no marxarien sense puntuar.

L’ Organyà va ser el dominador tot el partit, i amb varies ocasions clares en les dues parts. El Guissona mostrava perill, a pilota parada que feia veure que qualsevol errada podria canviar la trajectòria del partit, però finalment no va ser així.

Ens vàrem avançar després d’un refús, que va anar a parar a una lateral del mig camp, que Acosta en un primer toc li va deixar, a peus de Robert que entrava trepitjant àrea, i que amb seguretat afusella a Delgado, que no hi pot fer res per aturar la pilota, tot just al minut 15.

El segon gol venir a les acaballes del partit, quan en un bon desplaçament de Casanova, li deixar també amb avantatge a Edgar, que en un primer toc, controla la pilota que baixava a certa alçada, i tot seguit xuta a porteria descol·locant al porter, al no esperar-se el xut tant aviat.

Marxem cap a casa, després de veure un molt bon partit del equip ganxo, que dona la sensació, que si es continua en aquesta tònica, podrem passar una temporada sense tenir que mirar la cua de la classificació, cosa que el soci i simpatitzant, ho agrairà molt.