TENIM UN PEU I MIG A SEGONA!!!

A manca de una notificació oficial de la Federació Catalana de Futbol (FCF), el diari mundo deportivo a avançat una notícia que ens dona l’ascens a segona catalana.

Un vestidor unit una temporada més. Clau per haver aconseguit l’ objectiu.

 

I deia el següent : Una vegada s’ha conegut que 22 seran els equips que configuraran el Grup V de Tercera divisió ( Dividits en dos sub-grups de 11 equips) ha facilitat els ascensos a tercera divisió, la Montañesa, Fundació Grama i Valls. A primera catalana pujaran, Bescanó, Unif. LLefià i Les Franqueses i a segona catalana militaran, Vilasar de Mar B, Pirinaica i Perlenka. Tot i així abans ja habia conseguit l’ascens per les vacans deixades després de l’exclusió del Reus i el Reus B. El Girona B a tercera divisió, el Borges Blanques i Gandesa a Primera catalana i els Remolins Bitem i l’ Organyà a Segona Catalana.

Tal com pinta la situació, aquest any la temporada del C.F Organyà ha estat no tant sols excel.lent si no també històrica ja que es va començar la temporada arriban a la Final de la Copa Pirineus i a més guanyar-la per primera vegada d’avant La Seu d’Urgell al Pedrasanta de Tremp. L’ascens a segona catalana, clar objectiu per aquesta temporada i amb contundència. Se’ns dubte el millor equip de tercera catalana del grup 14, ja que hi tot no poder acabar la lliga, es un clar líder amb 9 punts de ventatja al segon classificat que es el Bellpuig i també amb un escandalós golaveratge a favor de +55 gols.

Primera temporada i ascens directe. La gran i il·lusionant sorpresa d’aquesta temporada.

I si no n’hi havia prou, el club està de enhorabona, ja que per primer any, varem tenir alevins a segona divisió i també han acabat la lliga com a líders per davant d’un bon Atlètic Segre que ha quedat en segona posició. I per tant l’any vinent tindrem alevins de Primera Divisió provincial. (nota informativa: Pere Roy).