TEMPORADA ANULADA DEFINITIVAMENT!

FEDERACIÓ,  8 de març de 2021

LA SEGONA CATALANA NO COMPETIRÀ PER LA IMPOSSIBILITAT D’APLICAR EL PLA DE COMPETICIÓ.

 

La Junta Directiva de l’FCF ha pres aquesta decisió seguint els resultats de l’enquesta als clubs participants i davant la impossibilitat de complir el Pla de Competició. L’FCF reestructurarà la categoria de cara a la temporada vinent per tal de recuperar els participants a Primera y Tercera Catalana per la temporada 2022-2023.

La Federació Catalana de Futbol  seguint l’enquesta que ha formulat als clubs durant la setmana passada i davant la impossibilitat de complir el Pla de Competició, per dates no es pot acabar abans de finalitzar el mes de juny i s’acumularien els partit intrasetmanals, en una categoria absolutament amateur, ha decidit no reprendre la Segona Catalana de la present temporada 2020-2021.

En aquest sentit, l’FCF ha determinat la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris en la present temporada i en la categoria afectada, i proposarà un nou format de competició, i d’inscripció voluntària i sense efectes d’ascensos i descensos.

Aquesta decisió, però no afecta a les categories de Primera Catalana, que ja s’està disputant, i al reinici de la Tercera i Quarta Catalana, previst per el cap de setmana del 20i 21 de març, seguint el pla de competició aprovat per l¡ Assemblea General Ordinària, i que es recullen en la Circular 6 i 25  de la temporada 2020-2021.

Així de cara el curs 2021-2022 està previst , sempre que ho aprovi l’Assemblea, que la competició de Segona Catalana s’estructuri en 8 grups, dividits cadascun en 2 subgrups, fent una categoria interterritorial. En aquest sentit, i per poder regularitzar la competició, no hi haurà ascensos directes, si no que es determinaran per eliminatòries de promoció, i descensos de 6-7 equips per subgrup.

La pilota no tornarà a rodar per la gespa de les Lloredes, fins la propera pretemporada 2021-2022

El nostre Club ha estat en tot moment pendent de poder jugar però, amb les condicions adequades,  tant per la seguretat dels jugadors i amb el camp de les LLoredes obert per als socis i simpatitzants del nostre Club.

Una vegada la Federació ens ha presentat l’enquesta, la Junta directiva del C.F.Organyà ha decidit no jugar i alinear-se així amb la majoria dels clubs de la nostra categoria.

I es així quan en la propera reunió de Ordinària de socis que es celebra sempre les darreres dates de juliol on la junta donarà explicacions de qualsevol dubte que hagi produït el transcurs d’aquesta inèdita temporada.

Socis us emplacem fins a aquesta reunió o al retrobament d’una nova temporada on l’Organyà lluitarà per estar entre els millors de la seva categoria en la temporada 2021-2022.

Notificació oficial de la Federació i comentari de Pere Roy.