TEMPORADA AJORNADA !

El president de la Federació Catalana de Futbol,  Joan Soteras es veu obligat a rectificar després d’anunciar el retorn del futbol amateur el 9 de Gener.

Joan Soteras president de la FCF, en una entrevista emesa a TV3

Per tant les competicions de Futbol i Futbol Sala d’àmbit català no es podran reprendre el cap de setmana del 9 i 10 de gener, com estava previst, per la continuïtat de les mesures restrictives a la pràctica esportiva. La Federació va afegir que ” informarà de forma puntual tan aviat com s’aixequin aquestes restriccions i sigui possible disposar del període preparatori previ per a la tornada a les competicions”.

L’ anunci que s’ajorna de nou el retorn de la competició arriba l’endemà que vint-i-sis clubs de la Territorial de Lleida enviessin una carta al president de la Federació Joan Soteras, en que demanaven que es cancel·lés tota la temporada i que fos reemborsat l’import de les fitxes.

Els Clubs tot i que voldrien jugar, veuen impossible poder reprendre la competició sense poder entrenar-se d’agut el toc de queda, també per el que comporta desplaçaments, vestidors i posar així en risc la salut dels jugadors i tota la comitiva que comporta aquesta competició. El que demanen es no tenir que assumir aquests riscs, anul.lar la competició i com es normal el retorn de fitxes d’uns diners que per equips amateurs que som, son vitals per la continuïtat dels Clubs.

Així estan les coses avui 1 de gener i esperant que la Federació doni per acabada aquesta temporada i busqui una solució coherent per el reemborsament dels diners avançats.

(Nota informativa: Pere Roy)