SUMEM TRES PUNTS D’OR!

ORGANYÀ  2 – LINYOLA  0

ORGANYÀ : Ribó, Paulo,Marcos, Casanova, Robert( Raya 89’), Ronaldo,Gastón (Riera 89’), Sandro, Oscar, Acosta( Ferreiro 53’) i Marin( Galimany 53’).

LINYOLA: Caba, Rosell(Caselles 46’), Riart(Apha 46’), Llauradó(Muñoz 46’), Jareño, Barbero, Monter, Tribó(Cadame 46’),Solé(Berga 46’) i Joval.

GOLS: 1-0 Ronaldo min. 25, 2-0 Ronaldo min. 44.

Àrbitre: Sitja Martin

TARGETES: per Organyà Acosta, Casanova, Galimany i Paulo T.GROGA. Ronaldo i T.Menchón(Mister) T. VERMELLA. Per Linyola Tribó, Muñoz, Candame i Mestres T.GROGA.

Partit molt serio del Organyà que va saber imposar el seu joc des de  els inicis de partit, tenint una primera  part que es varen marcar dos gols i tenint quatre oportunitats mes, amb ocasions clares de fer gol.

Ens trobaren en un Linyola que va venir a complir el tràmit, però sense donant-se cap facilitat i això l’equip ganxo va saber aprofitar.

El nostre Roni va està encertat en els dos gols, que varen ser força semblants quan, la defensa dels visitants els hi costava treure la pilota de la seva àrea, però allí estava el nostre brasiler d’Artesa, que va saber posar la seva velocitat i xutar foradant  gairebé la xarxa de la porteria.

La segona part el Linyola comença amb cinc jugadors nous que sortiren de la banqueta donant més oxigen al equip visitant i amb un perillós Apha Barry que aquest diumenge no poder marcar gracies a la bona feina de la defensa ganxa.

A poc de finalitzar en una jugada que hi va haver una mica de tot, amb un braç de Ronaldo que li tocar al nas i va fer sagnar a un jugador rival, seguit d’una caiguda de Galimany que s’aixecà de terra encarant al rival i després de rebre ell mateix una forta empenta, ens costà varies targetes, dues de elles vermelles tant per Ronaldo com per el Mister que volia saber, el perquè d’una decisió molt discutible.

Poc després acabar el partit, amb lo millor que ens podia passar, sumar tres punts vitals per poder seguir aspirant a mantenir la categoria. i