S’ha acabat la temporada

ORGANYÀ  3 – ANDORRA B 2

Jornada 6 playoff pel descens. 08/05/2022

Últim partit de la temporada i l’objectiu de la permanència aconseguit. L’any que ve tornarem a jugar a l’elit del futbol lleidatà. El camí no ha estat fàcil, en la lliga regular vam quedar segons per la cua i per tant ens va tocar un grup al playoff bastant complicat. Però, com s’intuia en els últims partits de la lliga, arribàvem al playoff final en el nostre millor moment. El partit de diumenge va ser molt maco, camp ple de gom a gom, com feia temps que no es veia i, abans de començar, passadís d’honor als nostres alevins que al matí s’havien proclamat campions de lliga a Ponts. El partit va ser molt disputat, però un estel·lar Cristian va fer dos gols abans de la mitja part i un no menys estel·lar Pacho aturava les ocasions andorranes. A la segona tot semblava controlat però un penal moooolt dubtós i un altre gol pocs minuts després posaven l’empat i l’ai al cor ganxo. Quan semblava que ens tocaria patir fins el final, per enèssima vegada va tornar a aparèixer el Robert per anotar un gol de vaselina espectacular. Salvats i a més a més líders. Felicitats nois!.

Van jugar: Pacho, Paulo, Marcos, Pol, Robert (Arturo 81′), Jaume (Marco 61′), Luka, Cristian (Enric 81′), Casanova, Ferreira, Nourddin (Àlex 46′).

Gols: 1-0 Cristian 8′; 2-0 Cristian 35′; 2-1 Del Castillo de penal 61′; 2-2 Rodrigo 68′; 3-2 Robert 77′.

Jornada 26. 07/05/2022

Els infantils van tancar la temporada amb una nova derrota, aquesta vegada davant l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues. Els visitants van arribar a les Lloredes com a tercers classificats i semblava que no tindrien gaires dificultats en derrotar-nos, però, malgrat el resultat, va ser un partit disputat i competit pels locals, en que va marcar la diferència el davanter garriguenc Sainey, autor de tres gols. El primer al minut 5 després d’un error defensiu. Fins el 24 no va arribar el segon després que l’Organyà desaprofités un parell d’oportunitats i enviés una pilota al travesser. El 0-3 va caure, com és habitual, a l’últim sospir de la primera part. Els locals van reaccionar amb un bon gol de Fabio al minut 4 de la segona part. A partir de llavors, 25 minuts de pressió blanc-i-blava però sense gaire profunditat i sense definir al davant, amb un Garrigues que tampoc imposava la seva teòrica superioritat. Podria haver arribat el 2 a 3 però la velocitat de Sainey es va tornar a imposar (1-4). Per primera vegada a la història teníem un equip d’infantils que, malgrat haver acabat onzens, se’ls ha de felicitar ja que han fet una gran temporada. Molt bé nois i noia! i a l’entrenador Ignasi i al delegat Marc també.

Van jugar: Albert, Pa Sule, Heyser, Fares, Kalijatu, Gustavo, Jan, Josep, Fabio, Yared, Joseph, Jesús i Jerson.

Gols: 0-1 Sainey 5′; 0-2 Adrià 24′; 0-3 Sainey 35′; 1-3 Fabio 39′; 1-4 Sainey 66′.

Jornada 26. 08/05/2022

Els petits tenien davant seu el partit més important de les seves vides (per ara), si guanyaven a Ponts eren campions. No era un rival fàcil, són els únics que no han perdut cap dels dos partits amb l’AEM i a nosaltres ens van guanyar a casa. Hi havia una sensació generalitzada que els nervis i la pressió els podria afectar però a l’hora de la veritat van fer el millor partit de la temporada, al minut 10 l’Oriol ja havia fet un hat-trick, tots tres gols des de fora l’àrea. Després li tocava el torn al Pol que va marcar 5 gols més, el Brayan, brillant com sempre en defensa, va rematar un córner amb el cap i el Jordi amb dos gols més van arrodonir un marcador que ho diu tot. Els altres jugadors també van estar brillants, el porter Suleyman, segurament va fer el seu millor partit des de que el vam fitxar i el Joel, l’Isaac, l’Ermengol i l’Ainara també van estar esplèndits, el Marc i el Mammadou (que no van jugar) i l’entrenador Dani i el delegat Xesco, felicitats a tots. La nombrosa afició ganxa que va baixar a Ponts van gaudir de valent. Felicitats també les noies de l’AEM que han fet una magnífica temporada i només el gol-average particular amb nosaltres les ha privat de ser les campiones.

Van jugar: Suleyman, Joel, Oriol, Jordi, Ermengol, Pol, Brayan, Isaac i Ainara.

Gols: 0-1 Oriol 3′; 0-2 Oriol 7′; 0-3 Oriol 10′; 0-4 Pol 16′; 0-5 Pol 17′; 0-6 Jordi 19′; 0-7 Pol 26′; 0-8 Pol 27′; 0-9 Brayan 29′; 0-10 Jordi 52′; 0-11 Pol 54′; 1-11 Pau 56′; 2-12 Adrià 59′.