Se’ns escapen dos punts, en els darrers minuts!

LINYOLA 3 – ORGANYÀ 1

LINYOLA: Sánchez Molina, Martinez Boldú (Trullols 79′), Mestres, Gamero (Candame 73′),  LLauradó(Gomís 79′), Jareño ( Nebra 46′), Barbero, Muñoz Cazorla (Joval 46′), Rosell i Cami.

ORGANYÀ: Bardia, Jordana, Casanova, Galimany, Luka Markovic, Acosta, Ivo Markovic, Marco Antonio, Alís, Ferreriro ( Cheikh 62′) i Vidal (Izai Hansen 62′).

GOLS: 0-1 Ivo Markovic min.37,  1-1 Joval min. 50, 2-1 Trullols min.81, 3-1 Barbero min.87.

Arbitre: Carreta Sánchez, Ivan

Targetes: Per Linyola: Gamero, Martinez Boldú i Rosell Targeta GROGA. Per Organyà: Ferreiro, Alis i Vidal Targeta GROGA.

Derrota al camp del Linyola en un partit on l’equip ha sortit amb les idees clares i s’ha avançat al marcador amb un bon gol de Ivo Markovic de cap abans de la mitja part.

Gol de Ivo Markovic, que ens avança al marcador.

Just a l’ inici de la segona part els locals ha anotat el gol de l’empat. Amb el pas dels minuts l’equip ha baixat físicament i s’ha anat veient superat.

Al minut 81 els locals han anotat el 2-1 i cinc minuts més tard hem igualat el partit amb un altre gol de Ivo, però aquest no ha pujat al marcador per fora de joc.

En la següent jugada o amb l’equip trencat hem encaixat el 3-1 definitiu.

Ara ens toca seguir treballant i preparar el proper partit, d’aquí dues setmanes a Les LLoredes amb un rival de proximitat com es l’ Artesa de Segre. (Crònica: Marc Busquets)

Us hi esperem a tots després de Setmana Santa!!!