Resultats del cap de setmana

ARTESA DE SEGRE 2012  2 – ORGANYÀ infantils 6

Jornada 20. 20/03/2022

Aquest cap de setmana l’únic equip que va jugar va ser l’infantil. Tenien un partit molt important a Artesa, un nou mal resultat els podia afectar anímicament. Però els nostres van sortir molt concentrats i sabent què s’hi jugaven. Fabio va ser el gran protagonista de la primera part amb dos gols en dos minuts, un d’ells un espectacular xut des de fora l’àrea. Amb 0 a 2 arribàvem al descans. En la segona part els artesencs van sortir amb una marxa més però vam ser nosaltres que vam tornar a marcar dos gols molt seguits de Yared i Jesús que gairebé sentenciaven el partit. L’Artesa va necessitar un penal comés per Fares per fer el seu gol, però els nostres no es van arronsar i encara van fer dos gols més i cap al final l’Artesa encara en va fer un altre. Important victòria que dóna molts ànims a la canalla per afrontar la recta final de la temporada.

Gols:0-1 Fabio 24′; 0-2 Fabio 26′; 0-3 Yared 42′; 0-4 Jesús 46′; 1-4 Diafara 54′ (de penal); 1-5 Gustavo 55′; 1-6 Antonio David 65′; 2-6 Diafara 67′:

Han jugat: Josep, Antonio David, Oriol, Jesús, Heyser, Jerson, Fares, Jan, Fabio, Yared, Joseph, Kalijatu i Gustavo.

Classificació: 1r EF Tremp 56, 2n Escola la Noguera 45, 3r ECF Les Garrigues 44, 4t EF Orgèl·lia 41, 5è EF Mascançà 38, 6è AEM 36, 7è Pla d’Urgell 32, 8è Balaguer 22, 9è Balàfia 22, 10è Oliana 22, 11è Organyà 16, 12è Alcoletge 16, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: dissabte 26 de març a casa davant el Balàfia.

El primer equip tenia descans abans d’afrontar el playoff per la permanència que comença aquest cap de setmana que ve. El calendari és el següent:

Jornada 1. 27/03/2022. Organyà – Balàfia

Jornada 2. 03/04/2022. Organyà – Guissona

Jornada 3. 10/04/2022. Andorra B – Organyà

Jornada 4. 24/04/2022. Balàfia – Organyà

Jornada 5. 01/05/2022. Guissona – Organyà

Jornada 6. 08/05/2022. Organyà – Andorra B

Els alevins també tenien descans. La victòria de l’AEM a Artesa de Segre fa que ara siguin elles les líders de la lliga amb tres punts d’avantatge però nosaltres tenim un partit menys. El final de lliga promet ser interessantíssim.

Classificació: 1r AEM 45, 2n Organyà 42, 3r EF Pobla se Segur 39, 4t Ponts 37, 5è Gardeny 24, 6è Artesa de Segre 2012 24, 7è EF Rialp 22, 8è Escola la Noguera 18, 9è Balàfia 16, 10è EF Pont Ribagorça 13, 11è EF Pinyana 12, 12è Balaguer 7.

Pròxim partit: diumenge 27 de març a casa davant l’Escola de Futbol Pinyana.