Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 2 – LINYOLA 1

Jornada 21. 06-03-2022

Tercera victòria consecutiva del primer equip que afrontarà el play-off de descens en el seu millor moment de la temporada. El partit va començar força igualat, però al minut 11 l’àrbitre va senyalar penal per unes mans d’Enric dins de l’àrea, xuta Àngel i gol del Linyola. L’equip es va refer ràpid i Cristian va marcar al cap de cinc minuts d’un fort xut des de fora l’àrea. Al minut 35 Nourddin forçava un clar penal que va xutar Cristian, 2 a 1. Així s’arribava a la mitja part. A la segona els dos equips van baixar el ritme i el marcador no es va moure més. Amb aquest resultat i l’empat del Cervera fa que els passem a davant però amb els mateixos punts.

Han jugat: Pacho, Aleix (Dani 79′), Paulo, Pol, Jordana (Marco Antonio 46′), Jaume, Nourddin (Vidal 60′), Cristian, Casanova, Àlex (Guerrero 85′) i Enric.

Classificació: 1r Artesa de Segre 49, 2n Balaguer 48, 3r La Seu d’Urgell 35, 4t Castellserà 29, 5è Guissona 26, 6è Linyola 22, 7è Palau d’Anglesola 21, 8è Angulària 20, 9è Organyà 17, 10è Cervera 17, 11è Bellpuig 10.

Pròxim partit: diumenge 13 de març a Anglesola, últim partit de la lliga abans del play-off per evitar el descens.

EF TREMP 8 – ORGANYÀ infantils 0

Jornada 18. 06/03/2022

Els infantils jugaven a casa del líder i acabaven així el seu particular Tourmalet, havent jugat els últims partits contra els rivals més forts. A partir de la jornada que ve ja jugarem contra rivals més assequibles. Com era d’esperar els pallaresos van guanyar sense massa patiment. A la mitja part el marcador ja era de 5 a 0, a la segona part van caure tres gols més i l’expulsió del Joseph a l’últim minut.

Han jugat: Albert, Jesús, Heyser, Jerson, Fares, Kalijatu, Yared, Jan, Josep, Joseph, Fabio, Pa Sule i Gustavo.

Classificació: 1r EF Tremp 50, 2n Escola la Noguera 42, 3r ECF Les Garrigues 38, 4t EF Orgèl·lia 38, 5è EF Mascançà 37, 6è AEM 35, 7è Pla d’Urgell 29, 8è Oliana 22, 9è Alcoletge 16, 10è Balaguer 16, 11è Balàfia 16, 12è Organyà 13, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: dissabte 12 de març a casa davant el Balaguer,

ORGANYÀ alevins 8 – GARDENY B 2

Els alevins no van fallar i continuen líders empatats amb les noies de l’AEM que tampoc afluixen, ens espera un final de temporada d’infart. Molt bon partit dels ganxos destacant els golejadors Pol i Oriol, quatre gols cadascun. A la classificació ja estan sumats els tres punts aconseguits davant el Balaguer per no haver-se presentat, el resultat 3 a 0.

Han jugat: Suleyman, Mamadou, Ainara, Jordi, Pol, Oriol, Brayan, Isaac, Marc i Ermengol.

Classificació: 1r Organyà 39, 2n AEM 39, 3r EF Pobla de Segur 36, 4t Ponts 34, 5è Artesa de Segre 2012 24, 6è EF Rialp 22, 7è Gardeny 21, 8è Escola la Noguera 15, 9è EF Pont Ribagorça 13, 10è Balàfia 13, 11è EF Pinyana 12, 12è Balaguer 1.

Pròxim partit: dissabte 12 de març a Vilanova de la Barca davant l’Escola la Noguera.