Resultats del cap de setmana

ECF LES GARRIGUES 8 – ORGANYÀ infantils 3

Jornada 13. 26-02-2022

Els nostres infantils van haver de translladar-se a les Borges Blanques per jugar un partit ajornat des de feia un mes. No van tenir res a fer davant un dels millors equips de la lliga i que tenen a la plantilla el màxim golejador de la categoria, un noi que apunta a crack, el Sainey Jawla, que ens va fer quatre gols i va jugar un partit d’escàndol. A la mitja part ja perdíem 5 a 0. La segona part va començar bé, el Jesús feia el 5 a 1, els borjuts feien el sisè i Yared el segon nostre. Llavors el Sainey va tornar a entrar al camp i en dos minuts ens va fer dos gols. Yared tancava el marcador a l’últim minut. L’ensurt el va donar el Pa Sule que després de rebre una forta pilotada al pit va quedar una estona estabornit, finalment va tornar a entrar i no va passar res.

Han jugat: Josep, Antonio David, Jesús, Heyser, Jerson, Fares, Yared, Oriol, Joseph, Ermengol, Gustavo, Pa Sule i Kalijatu.

Classificació: 1r EF Tremp 47, 2n Escola la Noguera 39, 3r EF Mascançà 37, 4t ECF Les Garrigues 35, 5è EF Orgèl·lia 35, 6è AEM 35, 7è Pla d’Urgell 26, 8è Oliana 19, 9è Balàfia 16, 10è Alcoletge 16, 11è Organyà 13, 12è Balaguer 13, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: diumenge 6 de març al camp del líder, el Tremp.