Resultats del cap de setmana

CERVERA 0 – ORGANYÀ 3

Jornada 20. 20/02/2022

Victòria en un partit molt seriós, on el rival ha sortit més intens, però l’Organyà ha sabut ajustar-se fins que al minut 40 Cristian ha marcat un golàs des de 30 metres. Després de la mitja part el partit ha seguit igual d’obert, però tot ha canviat quan al minut 58 el jugador del Cervera Eudald ha estat expulsat de manera absurda per protestar un fora de banda mal xiulat. Al minut 73 Marc Ferreira ha marcat un altre gran gol des de fora de l’àrea després d’una bona jugada i per tancar el partit, Josep Guerrero “Perri” culminava amb un bon gol una molt bona jugada col·lectiva, era el minut 86.

Han jugat: Pacho Cano, Paulo, Marcos, Pol Escales, Jordana (Aleix 57′), Jaume, Cristian, Casanova, Àlex (Guerrero 83′), Enric (Dani 70′) i Vidal (Ferreira 45′).

Classificació: 1r Artesa de Segre 46, 2n Balaguer 44. 3r La Seu d’Urgell 32, 4t Castellserà 26, 5è Guissona 26, 6è Linyola 22, 7è Palau d’Anglesola 21, 8è Angulària 20, 9è Cervera 16, 10è Organyà 14, 11è Bellpuig 10.

Pròxim partit: el cap de setmana que ve és Carnaval, per tant el pròxim partit és diumenge 3 de març a casa davant el Linyola.

ORGANYÀ infantils 0 – ESCOLA LA NOGUERA 8

Jornada 17. 19/02/2022

Els nostres infantils van encaixar una golejada d’escàndol, encara que, sobretot en el primer temps, van tenir alguna ocasió per marcar que no van saber aprofitar. Els rivals, segons classificats, no van perdonar i a la mitja part guanyaven 0-3. Els nostres es van desanimar amb el quart gol i, en canvi, els visitants no van tenir pietat.

Han jugat: Albert, Antonio David, Heyser, Jerson, Fares, Yared, Brayan, Josep, Joseph, Fabio, Oriol i Kalijatu.

Classificació: 1r EF Tremp 44, 2n Escola la Noguera 39, 3r EF Mascançà 37, 4t EF Orgèl·lia 35, 5è AEM 35, 6è ECF Les Garrigues 32, 7è Pla d’Urgell 26, 8è Oliana 19, 9è Balàfia 16, 10è Alcoletge 16, 11è Organyà 13, 12è Balaguer 13, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: dissabte 26 de febrer a Borges Blanques davant l’ECF Les Garrigues.

ORGANYÀ alevins

Els alevins tenien jornada de descans i han aprofitat per jugar un amistós amb els nostres amics del Ciutat La Seu. Els nostres van jugar “reforçats” amb la Queralt, la Mali i el Genís. El resultat és el de menys.

Classificació: 1r AEM 36, 2n Organyà 33, 3r Ponts 31, 4t EF Pobla de Segur 30, 5è Artesa de Segre 2012 24, 6è Gardeny 21, 7è EF Rialp 19, 8è Escola la Noguera 14, 9è Balàfia 13, 10è EF Pinyana 12, 11è EF Pont Ribagorça 12, 12è Balaguer 1.

Hem perdut el liderat però falten per sumar els tres punts que se suposa ens donaran per la no presentació del Balaguer diumenge passat. Amb aquests punts recuperarem el liderat ja que el gol average amb les noies de l’AEM és a favor nostre.

Pròxim partit: dissabte 5 de març a casa davant el Gardeny.