Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 1 – BELLCAIRENC 2

Jornada 3. 30/09/2023

Tot i no fer tan bon partit com les jornades anteriors, l’Organyà va disposar de bones ocasions, sobretot a la primera part, però van ser els de Bellcaire que es van avançar al marcador al minut 22, en una de les poques arribades a la nostra porteria amb un gol del Roger Pons que va acabar entrant després de tocar un dels nostres jugadors.

A la segona part l’Alejo va fer el gol de l’empat al 65′ i de la manera com jugaven un i altre equip semblava que podríem fer el segon i emportar-nos els tres punts, però de seguida van marcar-nos ells mitjançant un bon llençament del Pol Teixidó des de molt lluny veient que el nostre porter estava lleugerament avançat. Faltaven 20 minuts per acabar però el resultat ja no es va moure.

ORGANYÀ: Bryan, Joel Valero (Joel Sanvicens 60′), Paulo, Marcos, Sandro (Cristian 46′), Robert, Feliu (Anulft 80′), Édgar (Sergi Barba 60′), Alejo, Lluís, Gerard (Dani 60′).

BELLCAIRENC: Rubén, Xavi Garcia, Arnau (Josep 46′), Pere (Ramon 83′), Marcel (Adrià 75′), Pol, Jonatan, Reda, Roger, Sergi (Nil 57′), Alexandru.

Gols: 0-1 Roger 22′; 1-1 Alejo 65′; 1-2 Pol 72′.

Àrbitre: Julián Adams Mensimah.

Targetes: Robert (28′), Sandro (31′), Cristian (46′), Paulo (72′) / Arnau (25′), Marcel (35′), Xavi Garcia (65′), Sergi (66′), Josep (85′ i 89′), Juli Bergé (entrenador 89′).

Resultats: Vallfogona – Ponts 2-2; Magraners – Coll de Nargó 1-5; Ballpuig – Golmés 0-4; Olímpic Artesa de Segre – Angulària 5-3; Fuliola – Andorra B 4-0; Vilanova de l’Aguda – Pobla de Segur 1-2; Tremp – Torà 3-2.

Classificació: 1r Olímpic Artesa 9; 2n Ponts 7; 3r Coll de Nargó 6; 4t Golmés 6; 5è Angulària 6; 6è Tremp 6; 7è Bellcairenc 6; 8è Bellpuig 6; 9è Organyà 4; 10è Torà 4; 11è La Fuliola 3; 12è Vilanova de l’Aguda 3; 13è Vallfogona 1; 14è Magraners 0; 15è Andorra B 0.

Pròxim partit: diumenge 8 d’octubre a Anglesola davant l’Angulària.

ORGANYÀ Cadets 8 – AGRAMUNT B 4

Jornada 1. 30/09/2023

Per primera vegada tenim un equip de cadets a Organyà, i l’estrena no podia anar més bé. Els jugadors van saltar al camp amb un uniforme nou (aquests nens es van fent grans i alguns ja no els cap la samarreta de l’any passat) i amb la incertesa de saber què ens trobarem, una categoria nova amb equips que no sabem si tenen molts jugadors de segon any o de primer o infantils. Però els dubtes de si tenim equip per competir o no es van acabar de seguida.

Al minut 3′ ja obríem el marcador amb un gol de l’Aloi amb una mica de fortuna i a l’11’ el Jesús feia el segon amb un gran gol de vaselina. Retallaven distàncies els d’Agramunt al 14, però abans de la mitja part el Fabio ja havia fet tres gols i el Jesús un altre per posar la mitja dotzena. Un minut abans de la mitja part l’Agramunt feia el segon. Descans 6 a 2.

A la segona els nostres van continuar igual i el Fabio va fer dos gols més, vam xutar fins a tres vegades al pal (els visitants dos) mentre l’Agramunt va fer dos gols per deixar un espectacular 8 a 4 per començar bé la lliga.

ORGANYÀ: Albert, Suleyman, “Aloi”, Fabio, Oriol, Jesús, Ermengol, Fares, Iker, “Jerson”, Josep (titulars), Gustavo, Pa Sule, Martí.

AGRAMUNT: Eloi, Albert Bobet, Magí, Guim, Enzo, Nil Escanilla, Amin, Younes, Ousama, Nil Muixí, Adrià (titulars), Miquel, Aleix, Jan, Daniel, Albert Solé.

Gols: 1-0 Aloi 3′; 2-0 Jesús 11′; 2-1 Enzo 14′; 3-1 Fabio 15′; 4-1 Jesús 16′; 5-1 Fabio 22′; 6-1 Fabio 38′; 6-2 Amin 39′; 6-3 Amin 41′; 7-3 Fabio 43′; 7-4 Amin 44; 8-4 Fabio 66′.

Àrbitre: Édgar Boix Alves.

Targetes: Suleyman (77′).

Resultats: EF Tàrrega C – Tremp B 4-3; Oliana – Rialp 4-6; Pla d’Urgell C – At. Segre E 3-4; Edfor B – EFB Guissona B 0-2; Ponts – Pobla de Segur 7-1; Vilanovenca – Balaguer C 1-0.

Classificació: 1r Ponts 3, 2n Organyà 3, 3r Rialp 3; 4t Guissona 3; 5è Atlètic Segre i EF Tàrrega 3; 7è Vilanovenca 3; 8è Tremp i Pla d’Urgell 0; 10è Balaguer 0; 11è Oliana 0; 12è Edfor 0; 13è Agramunt 0; 14è Pobla de Segur 0.

Pròxim partit: dissabte 7 d’octubre a la Pobla de Segur.