Resultats del cap de setmana

LA SEU 0 – ORGANYÀ 1

Jornada 6 playoff. 07/05/2023

No ha pogut ser. Tot i la gran victòria al camp Emili Vicente de la Seu, l’Organyà no ha pogut mantenir la categoria ja que el Térmens també va guanyar el seu partit. L’any que ve jugarem a tercera catalana, sap greu però no s’acaba el món, l’important és que diumenge a la tarda tinguem futbol al poble.

El camp era ple de gom a gom, amb una bona assitència de ganxos que no van voler deixar sol l’equip en un dia que podia ser històric. La primera part va ser molt bona, per part dels dos equips, però sobretot l’Organyà. Tant de bo haguessin jugat la meitat de bé els altres partits de la temporada. Hi va haver bones ocasions per ambós equips i la Seu, tot i no jugar-se res més que l’honor, va jugar com si els anés la vida. Prova d’això l’última jugada de la primera part, en una pilota dividia, el Paulo s’emportava una puntada de peu a la cara de part de l’Ander que va acabar amb el jugador local expulsat, el nostre ben ensangonat i evacuat amb l’ambulància cap a l’hospital amb un bon trau al cap i 18 punts de sutura (tranquils està bé). Mitja part, zero a zero. A Juneda el marcador era d’un a un, per tant s’havia de guanyar.

La segona part va ser igualment intensa, dominada de cap a cap per l’Organyà, però el gol no arribava. I a falta de cinc minuts el Cristian rematava amb el cap la pilota al fons de la xarxa. Alegria total de jugadors i tots els aficionats ganxos que hi havia a la grada. El que no sabia ningú és que el Térmens ja guanyava des del minut 75 amb un gol de penal. D’aquí al final, la Seu va posar una marxa més per poder empatar, però el marcador ja no es va moure. Un cop acabat el partit la notícia de la victòria visitant a Juneda ja havia arribat i va fer que els nostres jugadors i aficionats marxessin amb el cap cot cap a casa, sense poder celebrar com Déu mana una gran victòria a la Seu.

La Seu: Fernando, Ivan, Hugo, Rubén (Gerard 67′), Marc, Jan (Aleix Baró 73′), Aleix del Águila, Jose (Sergi Raya 81′), Toti (Pol 67′), Bernat (Patxi 46′), Ander.

Organyà: Pacho, Paulo (Maxi 46′), Marcos, Luka, Casanova, Robert, Jaume (Dani 86′), Aitor (Àlex 64′), Édgar, Ivo, Cristian (Iblo 89′).

Gol: 0-1 Cristian 85′.

Àrbitres: Édgar Boix, Jalal Bejja, Pol Francesc Da Silva.

Targetes: Ander, vermella directa (44′), Hugo (89′) / Ivo (34′), Robert (89′).

Resultats: Juneda – Térmens 0-1.

Classificació final: 1r La Seu 38; 2n Juneda 38; 3r Térmens 28; 4t Organyà 38.

ORGANYÀ infantils 6 – GARRIGUES 0

Jornada 26. 06/05/2023

La canalla tenia un partit gairebé de tràmit davant el cuer, l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues C. La primera part va acabar amb un clar 4 a 0 i a la segona vindrien els altres dos gols per completar la mitja dotzena. Destacar el gol 50 del Fabio (en 25 partits, una mitjana de dos per partit, Déu n’hi do) i el hat-trick del Pol. Per altra banda el Rialp va perdre davant l’AEM i perd pistonada, mentre que l’Atlètic Segre sembla ara l’únic equip que ens podria fer algun ensurt (juguem contra ells d’aquí dues jornades).

Organyà: Josep, Aram, Fares, Pa Sule, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Jan, Joseph, Gustavo (titulars), Ermengol, Iker, Brayan, Albert.

Garrigues: Gabriel, Sergi, Guillem, Jofre, Pau, Jan, Rayan, Adrià, Miquel, Omar, Arnau (titulars), Quim, Gerard.

Gols: 1-0 Jesús 6′; 2-0 Pol 9′; 3-0 Fabio 24′; 4-0 Pol 34′; 5-0 Rayan en pròpia porteria 40′; 6-0 Pol 67′.

Àrbitre: Ferran Royes.

Targetes: Fabio (62′), Jan (64′).

Resultats: Guissona – FIF Lleida 2-1; Balàfia – Pla d’Urgell 1-2; Enfaf – Balaguer 8-0; AEM – Rialp 1-0; At. Segre – Gardeny 3-1; Agramunt – Pont Ribagorça 4-3; Pobla de Segur – Bellpuig 3-1.

Classificació: 1r Organyà 70; 2n At. Segre 65; 3r Rialp 64; 4t Pla d’Urgell 53; 5è Bellpuig 53; 6è Pont Ribagorça 48; 7è Agramunt 39; 8è AEM 37; 9è Pobla de Segur 31; 10è FIF Lleida 26; 11è Enfaf 25; 12è Gardeny 21; 13è Guissona 21; 14è Balaguer 20; 15è Balàfia 15; 16è Garrigues 8.

Pròxim partit: diumenge 14 de maig a la Pobla de Segur.

A més a més, dissabte els nostres benjamins van jugar un partit amistós amb l’Edfor de la Seu.