Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 4 – BELLPUIG 2

Jornada 19. 13-02-2022

Victòria còmoda davant un Bellpuig molt mermat per les baixes. Els nostres han deixat el partit encarrilat molt d’hora, als quatre minuts Nourddin ha forçat un penal que ha transformat Casanova. Al 7′ el mateix Nourddin ha fet el segon i 26′ el gran protagonista fins llavors, Nourddin, s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït. L’equip ha baixat una mica el ritme i amb 2 a 0 s’arribava a la mitja part. En la segona els visitants han sortit amb una marxa més fins que al 58′ Àlex feia el tercer. El Bellpuig ha escurçat diferències al 71′ amb gol de Keba. Però Àlex ha sentenciat al 87′ amb un altre gol i un minut després Enric Alís es feia un gol en pròpia porteria que deixava el 4 a 2 definitiu. Amb aquest resultat avancem en la classificació al Bellpuig. Destacar també el bon debut del colombià Cristian.

Han jugat: Pacho Cano, Paulo, Marcos, Pol Escales (Dani 80′), Jordana (Enric 60′), Jaume, Nourddin (Guerrero 26′) (Aleix 80′), Cristian, Casanova, Àlex i Vidal (Ferreira 60′).

Classificació: 1r Balaguer 44, 2n Artesa de Segre 43, 3r La Seu d’Urgell 32, 4t Castellserà 25, 5è Guissona 25, 6è Linyola 22, 7è Palau d’Anglesola 20, 8è Angulària 19, 9è Cervera 16, 10è Organyà 11, 11è Bellpuig 10.

Pròxim partit: diumenge 20 a Cervera.

EF MASCANÇÀ 1 – ORGANYÀ infantils 1

Jornada 16. 13-2-022

Els nostres infantils han donat la campanada de la jornada en endur-se un puntet de la Fondarella davant el segon classificat. L’equip tenia baixes importants i un porter de circumstàncies, el Josep, que no es posava sota els pals des de la temporada passada. Els locals han necessitat un penal per avançar-se al marcador just abans de la mitja part (Oriol Puig). Només començar la segona Antonio David ha fet el gol ganxo i el marcador no s’ha mogut més. En acabar el partit l’eufòria s’ha apoderat del vestidor blanc-i-blau, mentre que l’entrenador local, el delegat i un jugador han estat expulsats, impotents per un resultat que no s’esperaven pas.

Han jugat: Josep, Pa Sule, Antonio David, Jesús, Heyser, Fares, Yared, Jan, Joseph, Fabio, Gustavo, Jerson i Kalijatu.

Classificació: 1r EF Tremp 41, 2n EF Mascançà 36, 3r EF Orgèl·lia 35, 4t Escola la Noguera 33, 5è ECF Les Garrigues 31, 6è AEM 29, 7è Pla d’Urgell 25, 8è Balàfia 16, 9è Oliana 16, 10è Alcoletge 15, 11è Organyà 13, 12è Balaguer 10, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: dissabte 19 de febrer a casa davant l’Escola la Noguera.

ORGANYÀ alevins 8 – EF RIALP 3

Jornada 16. 12-02-2022

Els nostres petits han tornat al camí de la victòria i en un gran partit han guanyat al Rialp que res ha pogut fer davant els ganxos. El primer quart ha acabat amb un justet 1-0, gol de Pol (5′). Al segon quart Pol ha fet tres gols més (17′, 21′ i 25′) que ja ha deixat el partit sentenciat. Al 39′ Jordi ha fet el cinquè. Els pallaresos han escurçat distàncies (Jan 41′), però l’equip entrenat pel Dani Roig ha marcat tres gols més en quatre minuts, Jordi 46′, Oriol 47′ i Marc 50′. En els últims minuts els de Rialp han fet dos gols (Aran 55′ i Jan 56′) per maquillar una mica el marcador.

Han jugat: Suleyman, Isaac, Joel, Jordi, Pol, Oriol, Brayan, Ainara i Marc.

Classificació: 1r Organyà 33, 2n Ponts 31, 3r AEM 30, 4t EF Pobla de Segur 27, 5è Artesa de Segre 2012 24, 6è Gardeny 20, 7è EF Rialp 19, 8è Escola la Noguera 13, 9è EF Pinyana 12, 10è Balàfia 10, 11è EF Pont Ribagorça 9, 12è Balaguer 1.

Pròxim partit: la setmana que ve tenim jornada de descans i la següent és Carnaval. Per tant el pròxim partit és el 5 de març a casa davant el Gardeny.

Diumenge també estava programat el partit corresponent a la jornada 14 davant el Balaguer, però aquests no s’han presentant al partit. És de suposar que ens donaran el partit per guanyat 3 a 0.