Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 2 – TÉRMENS 2

Jornada 1 playoff. 26/03/2023

El partit era molt important, una derrota ens condemnava pràcticament al descens i una victòria ens feia sortir de la cua ni que només fos pel goal average. Doncs va ser un empat. Tot continua més o menys igual. Seguim a tres punts del Térmens i tenim cinc finals per intentar retallar-los. El Térmens va sortir molt fort, durant els primers cinc minuts semblava que s’havia d’acabar el món, la tàctica els va sortir bé perquè al minut 3 el Sergi Curia marcava el 0 a 1. La resta de la primera part va ser bastant dolenta, per ambdues parts, poques idees, molts desencerts i cap ocasió de gol. En la segona l’Organyà es va espavilar i va anar dominant una mica més, sobretot a partir de l’entrada del ben tornat Jaume Galimany, però les arribades més perilloses seguien sent del Térmens, que va avisar amb un xut al pal abans que el Quim Serra marqués el segon al minut 75′ després d’una cantada del nostre porter. Faltaven 15 minuts i tot semblava perdut. Però, com a l’últim partit amb el Cervera, els nostres jugadors no es van rendir i van començar a atacar. Poc després del 0 a 2 l’àrbitre no va voler assenyalar un clar penal sobre el Cristian, molt protestat per tothom, al 85′ Luka rematava de cap un córner, era l’1 a 2 i a l’última jugada del partit, el Cristian marcava un gran gol que feia esclatar de joia la plantilla i la grada. No hi va haver temps per més, l’àrbitre no va deixar ni treure la pilota des del mig del camp. Seguim vius!.

Organyà: Pacho, Maxi (Jaume 58′), Paulo, Luka, Casanova, Cristian, Aitor, Édgar, Ivo, Àlex (Iblo 69′), Dani (Jordana 69′).

Térmens: Màrius, Guillem (Marc Florejacs 82′), Llovera (Yassine 58′), Raúl, Oriol (Pere 69′), Marc Gardeñes (Ismaila 58′), Pablo Ariel (Quim 69′), Sergi Pascual, Yaya, Sergi Curia, Joan.

Gols: 0-1 Sergi Curia 3′; 0-2 Quim 75′; 1-2 Luka 85′; 2-2 Cristian 93′.

Àrbitres: Samuel Gutiérrez, Nicolás Alonso, Marc Caheles.

Targetes: Casanova (80′) / Llovera (21′), Pablo Ariel (65′), Raúl (79′).

Resultats: Juneda – La Seu 0-3.

Classificació: 1r La Seu d’Urgell 31; 2n Juneda 31; 3r Térmens 22; 4t Organyà 19.

Pròxim partit: diumenge 2 d’abril a les 12:30 a Juneda.

EF PONT RIBAGORÇA 2 – ORGANYÀ infantils 2

Jornada 21. 25/03/2023

Els petits van ensopegar al Pont de Suert i van perdre el liderat ja que el Rialp sí que va guanyar. Aquest desplaçament sempre és complicat, molts kilòmetres, moltes corbes, ports de muntanya… els jugadors arriben esgotats. Però no és cap excusa, l’equip no va jugar bé, podríem dir que només es salven els cinc minuts que van  entre el primer i el segon gol nostres. Tot i no jugar bé podrien haver guanyat si l’árbitre no els hagués anul·lat dos gols i hagués assenyalat un clar penal (diuen els nostres jugadors).

Pont Ribagorça: Roger, Carla, Àlex, Hugo, Xavi, Martí, Igor, Adrià. Alexis, Mauro, Liberto (titulars), Pere, Andrei, Luis Alfredo, Amine, Nil, Biel.

Organyà: Albert, Heyser, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Ermengol, Jan, Joseph, Iker, Brayan (titulars), Ainara, Pa Sule, Josep.

Gols: 1-0 Hugo 1′; 1-1 Fabio 54′; 1-2 Josep 58′; 2-2 Hugo 60′.

Àrbitre: Gerard Martín.

Targetes: Joseph (17′), Jan (38′), Brayan (47′), Ainara (50′), Fabio (55′), Jesús (63′).

Resultats: Balaguer – Garrigues 5-1; Guissona – Balàfia 2-1; Enfaf – Agramunt 0-7; Pla d’Urgell – Gardeny 10-2; Pobla de Segur – Rialp 1-4; Bellpuig – AEM 3-1; FIF Lleida – At. Segre 1-5.

Classificació: 1r Rialp 57; 2n Organyà 55; 3r At. Segre 52; 4t Pla d’Urgell 46; 5è Bellpuig 41; 6è Pont Ribagorça 38; 7è Agramunt 30; 8è AEM 27; 9è FIF Lleida 25; 10è Pobla de Segur 21; 11è Enfaf 19; 12è Balaguer 19; 13è Gardeny 18; 14è Guissona 12; 15è Balàfia 12; 16è Garrigues 7.

Pròxim partit: dissabte 1 d’abril a casa davant el Balaguer.