Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 3 – CERVERA 3

Jornada 22. 12/03/2023

Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci pels tres menors del CF Camarles, jugadors del futbol base de l’equip del poble, morts en un tràgic accident de cotxe quan anaven a veure un partit de l’equip gran i també per la mort, als 93 anys, de l’Antonio Campà, l’exjugador de l’Organyà més vell que teníem. Descanseu en pau.

Un punt una mica agredolç l’aconseguit diumenge amb el Cervera. Els visitants es van presentar amb bastantes baixes, tirant d’algun juvenil. La primera part va ser bastant disputada, però totes les ocasions clares les vam tenir nosaltres, amb un remat de cap que van treure sobre la línia i un un contra un que xutàvem fora. A la mitja part s’arribava amb 0 a 0. A la segona vam sortir igual, però al minut 50 ens assenyalaven un clar penal per mans que transformava el Cervera. Al 60′ es posaven 0 a 2 en un remat de córner. Amb l’equip a l’atac, el Casanova escurçava diferències mitjançant un altre clar penal. Després vam disposar d’alguna bona ocasió per empatar, però van ser els cerverins que feien el tercer. Però els nostres no es van rendir i en els últims dos minuts van poder empatar el partit amb gols d’Aitor i Ivo. Tanquem la fase regular amb 18 punts i d’aquí quinze dies comencem la segona fase, ens haurem de jugar les garrofes davant el Juneda (31 punts), La Seu (28), Térmens (21). Aquest any ho tenim una mica més magre ja que sortim amb tres punt de desavantatge sobre el Térmens i ens haurem de jugar el ser o no ser amb ells.

Organyà: Pacho, Paulo, Luka, Jordana (Maxi 46′), Casanova, Cristian, Édgar, Ivo, Àlex, Iblo, Dani (Aitor 57′).

Cervera: Aleix, Pau, Roger, Marc, Breyner (Joan 46′), Ahmed, Hichem, Amadou (Morad 84′), Àlex, Xavi (Pol 65′), Zahredinne (Arnau 75′).

Gols: 0-1 Hichem 52′ de penal; 0-2 Marc 60′; 1-2 Casanova 70′ de penal; 1-3 Amadou 83′; 2-3 Aitor 88′; 3-3 Ivo 89′.

Àrbitre: Édgar Boix, Xavier Campanera, Sergio Gracia.

Targetes: Jordana (44′), Casanova (54′), Ivo (85′) / Pau (18′), Roger (89′), Morad (89′).

Resultats: La Seu – Agramunt 4-1; Guissona – Palau d’Anglesola 2-0; Artesa de Segre – Linyola 3-2; Angulària – Castellserà 4-3.

11è Angulària 12 20 3 3 14 24 53

Els tres primers jugaran per l’ascens i la resta per no baixar.

Pròxim partit: diumenge 26 de març a casa davant el Térmens. Si guanyem sortim del descens.

EF BELLPUIG 0 – ORGANYÀ infantils 5

Jornada 19. 12/03/2023

Els infantils continuen a dalt de tot amb una victòria de mèrit davant el Bellpuig, el cinquè classificat, un dels equips més golejadors de la categoria però que contra nosaltres només va poder fer un trist xut a porteria, aturat de manera espectacular pel nostre porter Albert Planavila. La nostra canalla va fer un dels partits més seriosos del que portem de temporada, conscients que l’equip rival podia donar-nos algun disgust van sortir molt concentrats, no com quan el rival és més fluix que surten al camp amb una altra actitud. El Bellpuig va demostrar ser un bon equip, però els ganxos, amb una manera de jugar, potser no tant acadèmica com la d’ells però molt més pràctica, van fer-los una maneta molt merescuda, amb hat-trick del nostre pitxitxi Fabio, un del Joseph i un altre del Jesús. Per altra banda el Rialp no afluixa i continua amb els mateixos punts que nosaltres.

Bellpuig: Eloy, Nil, David, Andreu, Roger, Arnau Salmeron, Martí, Salvador, Gerard, Isaac, Eloi Tomàs (titulars), Samir, Elias, Arnau Aluja, Wail, Adrià, Lluc.

Organyà: Albert, Heyser, Fares, Fabio, Oriol, Jesús, Ermengol, Jan, Joseph, Brayan, Josep (titulars), Ainara, Gustavo.

Gols: 0-1 Fabio 20′; 0-2 Fabio 25′; 0-3 Joseph 45′; 0-4 Fabio 65′; 0-5 Jesús 68′.

Àrbitre: Sergio Gracia.

Targetes: Nil (36′), Eloi Tomàs (46′), Arnau Salmeron (61′), Gerard Moya (entrenador 68′) / Fares (35′), Brayan (35′), Jesús (36′), Joseph (36′).

Resultats: Enfaf – Balàfia 4-3; Guissona – At. Segre 0-4; Agramunt – AEM 3-2; Pobla de Segur – Pla d’Urgell 3-4; FIF Lleida – Garrigues 3-1; Balaguer – Rialp 1-2; Pont Ribagorça – Gardeny ajornat.

Classificació: 1r Organyà 51; 2n Rialp 51; 3r At. Segre 46; 4t Pla d’Urgell 40; 5è Bellpuig 38; 6è Pont Ribagorça 34; 7è FIF Lleida 25; 8è Agramunt 24; 9è AEM 24; 10è Enfaf 19; 11è Pobla de Segur 18; 12è Balaguer 16; 13è Gardeny 15; 14è Balàfia 12; 15è Guissona 9; 16è Garrigues 7.

Pròxim partit: diumenge 19 de març a casa davant el FIF Lleida.