Resultats del cap de setmana

CASTELLSERÀ 2 – ORGANYÀ 1

Jornada 21. 04/03/2023

Els partit de dissabte a Castellserà era molt important. Una victòria gairebé ens salvava de baixar ja que passàvem per davant del nostre rival i de cara al playoff ens hauria tocat el cuer de l’altre grup, amb força menys punts que nosaltres. Aquesta derrota fa que quedem definitivament desens a la lliga regular, per tant, en el playoff serem l’equip amb menys punts dels quatre. Aquest any serà més difícil aconseguir la permanència, però lluitarem fins el final. Hem de mirar de guanyar al Cervera diumenge i esperar que a l’altre grup els nostres possibles rivals (Térmens, Pardinyes o Lleida B) punxin. El partit va ser dominat pel Castellserà que a la mitja part ja guanyava per 2 a 0. Tot i el gol de l’Édgar a l’últim minut la victòria local no va perillar mai.

(Imatge d’arxiu)

Castellserà: Pol, Babot (Matthew 70′), Marc, Guifré, Ousmane (Aleix 63′), Manel, Bissirou (Pros 46′), Santi (Pau 46′), Sergi, Joan Sala, Nicolás (Jahn 88′).

Organyà: Pacho, Maxi (Youssef 41′), Paulo, Luka, Jordana, Casanova, Robert, Cristian, Édgar, Iblo, Dani.

Gols: 1-0 Nicolás 35′; 2-0 Joan Sala 38′; 2-1 Édgar 89′.

Àrbitres: Juan Fernández, Oriol Lampurlanes, Sergio García.

Targetes: Bissirou (44′), Ousmane (58′) / Robert (25′), Luka (37′), Paulo (67′), Dani (81′).

Resultats: Linyola – Angulària 0-0; Solsona – Guissona 2-1; Palau d’Anglesola – Artesa de Segre 1-2; Cervera – La Seu d’Urgell 0-1.

Classificació: 1r Artesa de Segre 44; 2n Linyola 39; 3r Guissona 37; 4t Solsona 32; 5è Agramunt 27; 6è La Seu d’Urgell 25; 7è Cervera 22; 8è Palau d’Anglesola 22; 9è Castellserà 20; 10è Organyà 17; 11è Angulària 9.

Pròxim partit: diumenge 12 de març a les 16:30 a les Lloredes davant el Cervera, últim partit de la primera fase.

ORGANYÀ infantils 11 – EFB GUISSONA 0

Jornada 18. 04/03/2023

Els infantils es col·loquen líders empatats a punts amb el Rialp gràcies a la seva victòria, l’empat dels pallaresos i el millor gol-average. S’espera un final de temporada trepidant tot esperant amb nervis i il·lusió el partit entre Organyà i Rialp, el dia 22 d’abril a les Lloredes. Però perquè aquell dia sigui decissiu convé anar guanyant tots els partits com vam fer dissabte. Va ser un partit estrany, la primera part va ser igualada, amb domini local però poques ocasions i amb un únic gol. Semblava, una vegada més, que els nostres jugadors sortien massa refiats, tenint en compte el nivell del rival, que és un equip de la part baixa de la classificació. Però a la segona part els nostres nens es van treure la son de les orelles i no van tenir pietat d’un Guissona que res no va poder fer res davant la piconadora blanc-i-blava. Deu gols en trenta cinc minuts, 11 en total: Fabio 5 gols, Oriol 2, Jan, Pol, Joseph i Jesús.

Organyà: Albert, Ainara, Fares, Fabio, Oriol, Pol, Ermengol, Jan, Joseph, Brayan, Josep (titulars), Aram, Jesús.

Guissona: Anouar, Gerard, Efren, Mouhamed, Abel, Alexandru, Mario, Ciprian, Ibrahima, Oriol, Anas (titulars), Bukary, Mohammed.

Gols: 1-0 Fabio 15′; 2-0 Oriol 36′; 3-0 Jan 44′; 4-0 Pol 45′; 5-0 Oriol 46′; 6-0 Fabio 53′; 7-0 Fabio 57′; 8-0 Fabio 58′; 9-0 Joseph 63′; 10-0 Jesús 66′; 11-0 Fabio 67′.

Àrbitre: Blanca Sabaté.

Targetes: Joseph (40′) / Alexandru (31′).

Resultats: Garrigues – Bellpuig 0-5; Rialp – Pont Ribagorça 0-0; Gardeny – FIF Lleida 3-5; At. Segre – Agramunt 4-3; Pobla de Segur – Balàfia 2-2; AEM – Enfaf 2-1; Pla d’Urgell – Balaguer ajornat.

Classificació: 1r Organyà 48; 2n Rialp 48; 3r At. Segre 43; 4t Bellpuig 38; 5è Pla d’Urgell 37; 6è Pont Ribagorça 34; 7è AEM 24; 8è FIF Lleida 22; 9è Agramunt 21; 10è Pobla de Segur 18; 11è Enfaf 16; 12è Balaguer 16; 13è Gardeny 15; 14è Balàfia 12; 15è Guissona 9; 16è Garrigues 7.

Pròxim partit: diumenge 12 de març a Bellpuig.