Resultats del cap de setmana

PALAU D’ANGLESOLA 2 – ORGANYÀ 3

Jornada 19. 12/02/2023

L’Organyà va sumar tres punts molt importants davant un Palau d’Anglesola molt mermat per les baixes, van haver de jugar dos juvenils del CE Pla d’Urgell (ells a rai que tenen juvenils). L’inici del partit va ser clarament local, amb molt bones ocasions de gol, una d’elles la va treure el Bryan miraculosament de sota els pals després d’un rebot, al cap de poc feien un travesser en un xut a dos metres de distància, seguit d’un lliure indirecte dins l’àrea i una altra gran parada del Bryan. A la mitja hora es lesionava el jugador del Palau Oriol Pubill i entrava el porter suplent al seu lloc (Adri). Poc després arribava el seu gol, obra de Fermí després de driblar-se mitja plantilla de l’Organyà, un autèntic golàs. Només començar la segona part es va lesionar l’estrella local, el Suker, i entrava el juvenil Marc. L’Organyà feia l’empat en la primera oportunitat clara que teníem, obra d’Iblo després d’una gran jugada de l’Aitor. Poc després l’1 a 2 en un remat de cap de Luka en un llençament de córner i al cap de 8 minuts Iblo feia el tercer amb el genoll, una estona abans havia fet una bona rematada que aturava el porter local. L’Iblo feia així el millor partit des de que el vam fitxar. A falta de dos minuts per acabar, el Fermí feia el segon gol del Palau en un molt bon xut des de fora l’àrea i al 89′ Serra era expulsat per protestar. Molts ànims al Palau de cara al pròxim partit, que si diumenge ja eren pocs, ara, entre lesions i expulsions encara seran menys.

Palau d’Anglesola: Joel, Cristian, Joan, Arnau, Fermí, Suker (Marc 53′), Adam, Pol, Oriol Pubill (Adri 32′) (Izan 72′) , Dumitrache, Serra.

Organyà: Bryan, Paulo (Maxi 62′), Luka, Jordana, Casanova, Robert, Cristian, Aitor, Ivo, Iblo (Youssef 83′), Dani.

Gols: 1-0 Fermí 35′; 1-1 Iblo 58′; 1-2 Luka 65′; 1-3 Iblo 73′; 2-3 Fermí 89′.

Àrbitres: Rodrigo Ibargüengoitia, Marc Fernández, Blanca Sabaté.

Targetes: Serra (69′ i 89′); Adam (70′); Cristian (82′) / Robert (30′), Ivo (81′), Jordana (89′).

Resultats: Castellserà – Agramunt 0-2; Linyola – La Seu 1-1; Guissona – Artesa de Segre 2-2; Solsona – Angulària 2-0.

Classificació: 1r Artesa de Segre 38; 2n Guissona 37; 3r Linyola 35; 4t Solsona 29; 5è Agramunt 25; 6è La Seu d’Urgell 22; 7è Cervera 21; 8è Palau d’Anglesola 20; 9è Organyà 17; 10è Castellserà 14; 11è Angulària 7.

Pròxim partit: aquest diumenge que ve és festa, el pròxim partit és el 26 de febrer a casa davant el Linyola.

ORGANYÀ infantils 6 – ENFAF ANDORRA 1

Jornada 16. 11/02/2023

Dissabte jugava la nostra canalla davant l’Enfaf d’Andorra, un club format íntegrament per noies que van donar molt bona impressió amb el seu bon joc de toc (millor que el nostre) i les ganes que hi posaven, lluitant fins a l’últim minut, caient i aixecant-se i sabent fer faltes a uns tiarrons com els nostres si convenia. Però els nostres jugadors són molt bons i van solventar bé un altre partit, especialment inspirat va estar el Fabio, autor d’un hat-trick. Continuem invictes al capdamunt de tot (amb un partit més que el Rialp).

Organyà: Josep, Heyser, Fares, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Ermengol, Joseph, Iker, Brayan (titulars), Albert, Aram, Ainara, Jan, Gustavo.

Enfaf: Ariadna Valdivia, Noa, Carla, Emma Warboys, Núria, Emma Duró, Ariadna Pernia, Èlia, Zoe, Dahna, Dúnia (titulars), Alma, Edurne, Any Beatriz.

Gols: 1-0 Fabio 4′; 2-0 Fabio 12′; 2-1 Carla 16′; 3-1 Fabio 24′; 4-1 Joseph 29′; 5-1 Pol 48′; 6-1 Jan 55′.

Àrbitre: Oriol Lampurlanes.

Targetes: Albert (46′) / Catia Sofia (entrenadora 12′)

Resultats: Garrigues – Agramunt 2-3; Balaguer – Pont Ribagorça 2-5; Atlètic Segre – Balàfia 5-0; Pobla de Segur – AEM 1-1; Rialp – Bellpuig 2-0; Gardeny – Guissona 3-2; Pla d’Urgell – FIF Lleida ajornat.

Classificació: 1r Organyà 42; 2n Rialp 41; 3r Atlètic Segre 37; 4t Pla d’Urgell 34; 5è Pont Ribagorça 30; 6è Bellpuig 29; 7è Agramunt 21; 8è FIF Lleida 19; 9è AEM 18; 10è Enfaf 16; 11è Balaguer 16; 12è Gardeny 15; 13è Pobla de Segur 14; 14è Balàfia 11; 15è Garrigues 7; 16è Guissona 6.

Pròxim partit: després de Carnaval, el dissabte 25 de febrer a Agramunt.