Resultats del cap de setmana

AGRAMUNT 1 – ORGANYÀ 1

Jornada 12. 11/12/2022.

Empat en un dels camps complicats de la lliga, l’Agramunt arribava amb una bona ratxa, amb l’opció d’assaltar el tercer lloc i nosaltres veníem de fer un bon paperot a la “Passió de Cervera”, ja ens entenem. Vam sortir una mica cautelosos i poc a poc vam anar entrant en el partit. Al minut 43 l’Àlex forçava un penal que va transformar Casanova (xutant-lo una mica més bé que el Busquets contra Marroc). Els ànims es van anar caldejant i a l’última acció de la primera part es va formar una tangana de tal magnitud que l’àrbitre va expulsar un jugador per equip, el Diego i el Belekber i també l’entrenador agramuntí. A la segona part l’equip es va replegar esperant sortir a la contra, però va ser l’Agramunt qui marcava en un córner mal defensat, era el minut 60. A partir d’aquí els locals van portar el pes del partit i cap al final gairebé vam fer el segon quan el porter ja estava superat, un defensa va treure la pilota sota els pals.

Agramunt: Marcel, Joan Carles (Moha 58′), Èric (Mario 79′), Édgar, Gerard, Xavi, Àlex (Albert 89′), Ferran (Carles 58′), Jonatan, Sergi (Ismael 79′), Belekber.

Organyà: Bryan, Diego, Ferreira, Casanova, Robert, Cristian, Édgar, Ivo, Àlex (Youssef 89′), Iblo (Aitor 68′), Dani (Jordana 65′).

Gols: 0-1 Casanova de penal 44′; 1-1 Xavi 60′.

Àrbitres: Gerard Gras, Blai Gené, Albert Baiget.

Targetes: Ferran (30′), Jordi Oliveres (entrenador, 38′ groga i 45′ vermella), Sergi (38′), Xavi (44′), Belekber (44′ vermella), Jonatan (51′), Àlex (55′), Marcel (58′), Carles Salvadó (86′), Gerard (89′) i Carles (89′) / Iblo (35′), Bryan (44′), Diego (44′ vermella), Ferreira (67′) i Ivo (82′).

Resultats: Castellserà – Artesa de Segre 0-1; Linyola – Guissona 1-0; Palau d’Anglesola – Solsona 0-2; Cervera – Angulària 5-1.

Classificació: 1r Artesa de Segre 25; 2n Linyola 22; 3r Guissona 21; 4t Agramunt 19; 5è Solsona 16; 6è Cervera 15; 7è Palau d’Anglesola 14; 8è La Seu d’Urgell 13; 9è Organyà 10; 10è Castellserà 9; 11è Angulària 5.

Pròxim partit: diumenge 18 de desembre a les 12:30 h a les Lloredes, derbi davant La Seu.

EF RIALP 1 – ORGANYÀ infantils 1

Jornada 9. 8/12/2022

Els nostres infantils van treure un valuós empat del difícil camp del Rialp, l’equip que ens trepitja els talons. L’Organyà es presentava amb dotze jugadors, un dels quals bastant engripat. En faltaven alguns d’importants (tots ho són), les perspectives no eren gaire bones, però la nostra canalla, conscients de la situació, va fer un partit molt seriós. Si us els trobeu pel carrer, feliciteu-los. La mitja part va acabar 0-0. Al minut 47′ el Joseph ens avançava al marcador i no va ser fins l’últim minut que no ens van empatar. La celebració va ser com si haguessin guanyat ja que aquest punt és or pur i continuem líders!.

EF Rialp: Guerau, Mark Stefan, Arnau, Pau, Jan, Joel, Lluc, Josep, Biel, Àlex, Víctor (titulars), Alexandru, Aran, Marc.

Organyà: Albert, Fares, Pa Sule, Oriol, Pol, Jan, Joseph, Iker, Josep, Heyser (titulars), Ainara.

Gols: 0-1 Joseph 47′; 1-1 Marc 69′.

Àrbitre: Rodrigo Ibergüengoitia.

Targetes: Lluc (58′), Albert Gironès (entrenador 67′ i 70′) / Joseph (47′).

Resultats: Pla d’Urgell – Atlètic Segre 2-0; EFB Guissona – EF Pobla de Segur 3-1; Gardeny – ECF Les Garrigues 1-2; Balaguer – AEM 3-2; FIF Lleida – ENFAF 2-3; EF Bellpuig – Agramunt 5-3; EF Pont Ribagorça – Balàfia 10-2.

Classificació: 1r Organyà 23; 2n EF Rialp 23; 3r Atlètic Segre F 21; 4t Pla d’Urgell C 20; 5è EF Pont Ribagorça C 19; 6è EF Bellpuig 19; 7è Agramunt B 14; 8è FIF Lleida B 12; 9è Balaguer D 12; 10è AEM F 11; 11è ENFAF Andorra B 9; 12è EFB Guissona C 6; 13è ECF Les Garrigues C 6; 14è EF Pobla de Segur 4; 15è Gardeny D 4; 16è Balàfia C 4.

Pròxim partit: dissabte 17 de desembre a les 12 h a les Lloredes davant el Gardeny.