Resultats del cap de setmana

CERVERA 8 – ORGANYÀ 2

Jornada 11. 27/11/2022

Tanquem la primera volta de la pitjor manera possible amb un resultat d’aquells que fan molt mal. Poca cosa es pot dir del partit, el Cervera va ser molt superior en tots els aspectes i els nostres, doncs molt malament. Al minut 27 ja anàvem 4 a 0 i al descans hi arribàvem 4 a 1 gràcies al gol del Robert al 44′. A la mitja part vam canviar de porter, entrava el Pacho i s’asseia el Bryan. Els locals feien el cinquè al minut 56 i Pol el segon nostre al 62′. Al cap de cinc minuts el Pacho era expulsat per tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea, com que no teníem porter suplent, els últims 25 minuts s’hi va posar el Pol, que rebria els tres gols que faltaven. L’única cosa positiva va ser el debut del Youssef Chlima, un noi que viu a Organyà i al qual donem la benvinguda i li desitgem molta sort.

Cervera: Sergi, Pau, Roger, Albert, David (Xavi 30′), Ahmed (Santi 46′), Adrian (Gerard 68′), Cesc, Àlex, Miquel (Harrisu 77′), Keule (Hichem 46′).

Organyà: Bryan (Pacho 46′), Diego, Paulo, Pol, Casanova, Robert (Youssef 73′), Cristian, Aitor, Édgar, Àlex (Perri 73′), Dani.

Gols: 1-0 Adrian 9′; 2-0 David 11′; 3-0 Ahmed 23′; 4-0 Ahmed 27; 4-1 Robert 44′; 5-1 Adrian 56′; 5-2 Pol 62′; 6-2 Hichem 70′; 7-2 Hichem 84′; 8-2 Harrisu 89′.

Àrbitres: Joan Seuma, Adrià Pérez, Andrea Sopena.

Targetes: Albert (44′), Hichem (63′), Cesc (75′), Àlex (85′), Roger (88′) / Busquets (24′), Casanova (54′), Édgar (60′), Paulo (65′), Pacho (67′ vermella), Youssef (80′).

Resultats: Castellserà – Angulària 1-1; Linyola – Artesa de Segre 2-2; Palau d’Anglesola – Guissona 1-1; Agramunt – La Seu d’Urgell 5-1.

Classificació: 1r Artesa de Segre 22; 2n Guissona 21; 3r Linyola 19; 4t Agramunt 18; 5è Palau d’Anglesola 14; 6è Solsona 13; 7è La Seu d’Urgell 13; 8è Cervera 12; 9è Castellserà 9; 10è Organyà 9; 11è Angulària 5.

Pròxim partit: diumenge 11 de desembre a Agramunt.

ORGANYÀ infantils 1 – PLA D’URGELL C 1

Jornada 8. 27/11/2022

Els infantils van cedir els primers punts de la temporada. El Pla d’Urgell va ser segurament el millor equip amb que hem jugat aquesta temporada, tot i això la cosa va començar bé, al minut 2 el Pa Sule feia gol i fins i tot cap al final del partit vam fallar un penal, però al temps afegit, el Brayan es feia un desgraciat gol en pròpia porteria. Continuem líders però ens ha atrapat a punts el Rialp.

Organyà: Albert, Heyser, Fares, Pa Sule, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Ermengol, Joseph i Brayan (titulars), Aram, Ainara, Jordi, Gustavo.

Pla d’Urgell C: Albert, Àlex Piulats, Joel, Joan, Ivan, Frank Gabriel, Roger, Alex Razvan, Bernat, David, Xavier (titulars), Pol, Yago, Oriol, Jordi, Amine.

Gols: 1-0 Pa Sule 2′; 1-1 Brayan en pròpia porteria 70′.

Àrbitre: Ferran González.

Targetes: Fabio (69′) / Yago (65′ vermella).

Resultats: ENFAF – EF Bellpuig 2-4; Atlètic Segre – Balaguer 1-0; ECF Les Garrigues – EF Rialp 2-4; Agramunt – EFB Guissona 9-0; Balàfia – FIF Lleida 1-8.

Classificació: 1r Organyà 22; 2n EF Rialp 22; 3r Atlètic Segre 21; 4t Pla d’Urgell 17; 5è EF Bellpuig 16; 6è EF Pont Ribagorça 13; 7è FIF Lleida 12; 8è Agramunt 11; 9è AEM 11; 10è Balaguer 9; 11è ENFAF 6; 12è EF Pobla de Segur 4; 13è Balàfia 4; 14è EFB Guissona 3; 15è ECF Les Garrigues 3; 16è Gardeny 1.

Pròxim partit: dijous 8 de desembre a Rialp.