Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 1 – CASTELLSERÀ 1

Jornada 10. 20/11/2022

Empat que ens deixa poc satisfets. Era un partit important, el Castellserà si ens guanyava ens passava a davant. L’equip va sortir amb bona actitut, buscant els tres punts, però en atac teníem poques idees. Arribàvem a la mitja part 0 a 0 i amb la sensació que si jugàvem una mica més bé els podíem guanyar. La tònica a la segona part va començar igual, però el Castellserà començava a generar perill. Al minut 70 sortia el Robert i el partit es va revolucionar. Els visitants van fer un pal i poc després l’Organyà marcava un gol fantasma on tothom va veure la pilota dins la porteria menys l’àrbitre. Al minut 82′ una falta a Robert dins l’àrea va ser assenyalada com a penal, que va transformar Casanova. Però només treure de mig camp, el Castellserà va jugar en llarg i va provocar un altre penal, que va llençar el Joan Sala i gol, 1-1. Els últims minuts van ser d’infart però el marcador ja no es va moure. L’àrbitre i els seus auxiliars van rebre una bona escridassada per part del públic, no només pel gol fantasma.

Organyà: Pacho, Andrés (Ferreira 60′), Paulo (Robert 70′), Pol, Casanova, Marco (Iblo 60′), Cristian (Jordana 89′), Aitor (Diego 70′), Édgar, Ivo, Àlex.

Castellserà: Joel, Babot, Albert, Pau, Ousmane, Marcel, Matthew (Guifré 74′), Ferran (Jahn 84′), Bassirou, Sergi, Aleix (Sala 46′).

Gols: 1-0 Casanova 83′ de penal; 1-1 Sala 85′ de penal.

Àrbitres: Àlex Torres, David Rojas, Xavier Sabaté.

Targetes: Édgar (89′), Àlex (89′) / Ousmane (43′), Marcel (63′), Sergi (74′).

Resultats: La Seu – Cervera 3-1; Angulària – Linyola 1-4; Artesa de Segre – Palau d’Anglesola 3-1; Guissona – Solsona 1-0.

Classificació: 1r Artesa de Segre 21; 2n Guissona 20; 3r Linyola 18; 4t Agramunt 15; 5è Solsona 13; 6è La Seu d’Urgell 13; 7è Palau d’Anglesola 13; 8è Organyà 9; 9è Cervera 9; 10è Castellserà 8; 11è Angulària 4.

Pròxim partit: diumenge 27 de novembre a Cervera.

BALAGUER D 3 – ORGANYÀ infantils 5

Jornada 7. 19/11/2022

Els infantils es posen líders en solitari gràcies a la seva victòria a Balaguer i la derrota de l’Atlètic Segre. El partit va ser molt disputat, els balaguerins conscients que venia el líder es van reforçar amb sis jugadors de l’equip B i C, cosa que no estem gaire segurs si es pot fer. La victòria va costar molt, havent de remontar fins a tres vegades però al final els tres punts van pujar cap aquí dalt.

Balaguer D: Joan, Marc, Deyvid, Jofre, Yassin, Salvador, Adrià, Ousmane, Bubacarr, Guillem, Bass (titulars), Antonio David, Miquel, Alan, Ilias.

Organyà: Josep, Heyser, Aram, Ainara, Fares, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Brayan, Joseph (titulars), Albert, Pa Sule, Jordi, Ermengol, Íker.

Gols: 1-0 Yassin 10′; 1-1 Joseph 19′; 2-1 Yassin 26′; 2-2 Fabio 30′; 2-3 Pol 43′; 3-3 Guillem 50′ de penal; 3-4 Fabio 56′; 3-5 Fabio 59′.

Àrbitre: Ian Farreres.

Targetes: Joseph (50′).

Resultats: EFB Guissona – ENFAF Andorra 2-5; EF Rialp – Gardeny 12-1; FIF Lleida – AEM 1-0; Agramunt – EF Pobla de Segur 2-2; EF Bellpuig – Balàfia 8-0; EF Pont Ribagorça – Atlètic Segre 5-1; Pla d’Urgell – ECF Les Garrigues 4-1.

Classificació: 1r Organyà 21; 2n EF Rialp 19; 3r Atlètic Segre F 18; 4t Pla d’Urgell C 16; 5è EF Pont Ribagorça C 13; 6è EF Bellpuig 13; 7è AEM F 11; 8è FIF Lleida B 9; 9è Balaguer D 9; 10è Agramunt B 8; 11è ENFAF Andorra B 6; 12è EF Pobla de Segur 4; 13è Balàfia C 4; 14è EFB Guissona C 3; 15è ECF Les Garrigues C 3; 16è Gardeny B 1.

Pròxim partit: diumenge 27 de novembre a casa davant el Pla d’Urgell.