Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 0 – PALAU D’ANGLESOLA 2

Jornada 8. 06/11/2022

Derrota més que merescuda davant un Palau d’Anglesola que mai abans ens havia guanyat a casa. La primera part va ser nefasta, sense idees, ni ganes, ni ambició davant un equip que sí que buscava endur-se els punts. Abans de la mitja hora els visitants es van avançar i poc abans del descans van fer el 0 a 2 definitiu. El començament de la segona part va ser igual de dolent que la primera, el Palau podria haver fet, com a mínim, un parell de gols més en errors defensius molt greus, però els davanters visitants van fallar quan ja cantaven el gol. Però els últims vint minuts els nostres van jugar una mica més bé i van tenir dos bones ocasions (una va acabar al pal). Mentre el Palau va defensar-se molt bé i el marcador no es va moure més. Una llàstima, ja que d’haver guanyat, avançàvem tres equips a la classificació.

Organyà: Pacho (Bryan 46′), Andrés, Luka (Dani 46′), Pol (Marco 57′), Jordana (Aitor 46′), Casanova, Cristian, Édgar, Ivo, Iblo, Diego (Paulo 39′).

Palau: Joel, Silvestre, Joan, Àngel, Fermí, Simó (Marc 69′), Adam, Pol, Oriol (Jaume 67′), Mayoral (Gras 62′), Charrua.

Gols: 0-1 Simó 28′; 0-2 Àngel 41′.

Àrbitres: Carlos Lavega, Sergi Cuadrat, Aleix Bosch.

Targetes: Iblo (22′), Paulo (49′), Pol (64′ vermella) / Joel (72′), Àngel (73′), Adam (74′), Gras (82′).

Resultats: La Seu – Linyola 1-2; Angulària – Solsona 1-2; Agramunt – Castellserà 1-1; Artesa de Segre – Guissona 3-0.

Classifiació: 1r Guissona 17; 2n Artesa de Segre 15; 3r Solsona 13; 4t Linyola 12; 5è Agramunt 12; 6è Palau d’Anglesola 12; 7è La Seu d’Urgell 10; 8è Cervera 9; 9è Organyà 8; 10è Castellserà 4; 11è Angulària 3.

Pròxim partit: diumenge 13 de novembre a Linyola.

FIF LLEIDA B 1 – ORGANYÀ infantils 5

Jornada 5. 05/11/2022

Els infantils segueixen guanyant tot el que juguen i segueixen líders amb els mateixos punts que l’Atlètic Segre. Dissabte a Lleida van golejar al FIF malgrat que l’àrbitre va xiular més d’un fora de joc que no era quan ja estàvem sols davant el porter i que va treure de polleguera els nostres jugadors. La primera part va acabar amb un ajustat 1 a 1, però a la segona els nostres van mostrar la seva qualitat marcant quatre gols més (amb hat-trick de Pol).

FIF Lleida: Dani, Enoch, Faris, Víctor Rafael, Adam, Gabriel, Morad, Vicenzo, Rayan, Àlex, Sergi (titulars), Alexandru, Elliott, Guillem.

Organyà: Josep, Heyser, Fares, Fabio, Jesús, Íker, Jan, Joseph, Pol, Ermengol, Oriol (titulars), Brayan, Aram, Pa Sule.

Gols: 0-1 Jan 4′; 1-1 Guillem 30′; 1-2 Pol 41′; 1-3 Pol 44′; 1-4 Pol 57′; 1-5 Fabio 64′ de penal.

Àrbitre: Daniel Ioan Puscasu.

Targetes: Enoch (63′).

Resultats: Pla d’Urgell C – EF Rialp 1-2; EFB Guissona C – AEM F 3-3; ENFAF B – EF Pobla de Segur 4-0; Balaguer D – Gardeny B 8-3; EF Bellpuig – Atlètic Segre F 2-3; Agramunt B – Balàfia C 5-3; EF Pont Ribagorça C – ECF Les Garrigues 10-0.

Classificació: 1r Organyà 15; 2n Atlètic Segre 15; 3r EF Rialp 13; 4t AEM 11; 5è EF Pont Ribagorça 10; 6è Pla d’Urgell 10; 7è EF Bellpuig 7; 8è Agramunt 7; 9è FIF Lleida 6; 10è Balaguer 6; 11è ENFAF Andorra 3; 12è EF Pobla de Segur 3; 13è Balàfia 3; 14è ECF Les Garrigues 3; 15è EFB Guissona 2; 16è Gardeny 1.

Pròxim partit: diumenge 13 de novembre a les 11:30 a les Lloredes.

ORGANYÀ alevins 5 – CIUTAT LA SEU 4

ORGANYÀ alevins 11 – EF PONT RIBAGORÇA 4

Copa Pirineus. 06/11/2022.

Els alevins debutaven aquesta temporada amb un triangular amb els nostres “germans” del Ciutat la Seu i l’EF Pont Ribagorça en un torneig al marge de la Federació. Aquest triangular es repetirà més endavant a la Seu i al Pont de Suert. En l’enfrontament Ciutat la Seu – Pont Ribagorça va acabar 4 a 1. Com es pot veure pels resultats la nostra canalla, entrenats per l’Àngel de la Llana, promet donar-nos moltes alegries. Amb el Ciutat la Seu van jugar dos vells i estimats coneguts, el Suleyman i el Mammadou, que l’any passat van ser campions amb l’Organyà.

Àngel – Genís – Arnau – Ainara – Marc París – Jordi – Marc Boix – Joel Espar – Anna –