Resultats del cap de setmana

SOLSONA 1 – ORGANYÀ 1

Jornada 7. 30/10/2022

Meritori empat en un camp molt complicat. En la primera part el Solsona va fer un gran futbol i va portar el pes del partit disposant de bones ocasions i es va posar per davant el marcador a falta de cinc minuts pel descans. En la segona part vam sortir millor, incomodant força els solsonins, i al minut 56 Iblo va forçar un penal que transformava Casanova. A partir d’aquí el partit es va obrir i els dos equips van gaudir d’ocasions, nosaltres fins i tot vam xutar al pal (Iblo). Els últims minuts van ser d’allò més emocionants i el partit bé podia decantar-se per qualsevol dels dos equips.

Solsona: Colell, Dídac (Àngel 68′), Ignasi, Adrià, Roger, Guiu, Hug (Sergi 68′), Aniol, Brian (Mohamed Nizar 68′), Gerard, Modestas.

Organyà: Pacho, Paulo (Jordana 68′), Luka, Casanova, Andrés, Aitor (Cristian 59′), Édgar, Ivo, Dani, Iblo, Diego.  (Pol 76′).

Gols: 1-0 Hug 40′; 1-1 Casanova de penal 56′.

Àrbitres: Rubén López, Adrià Pérez, Aymane Cherrad.

Targetes: Guiu (65′) / Andrés (24′), Iblo (43′), Jordana (69′).

Altres resultats: Castellserà – Cervera 0-3; Linyola – Agramunt 4-1; Guissona – Angulària 2-0; Palau d’Anglesola – La Seu d’Urgell 2-1.

Classificació: 1r Guissona 17; 2n Artesa de Segre 12; 3r Agramunt 11; 4t Solsona 10; 5è La Seu d’Urgell 10; 6è Linyola 9; 7è Cervera 9; 8è Palau d’Anglesola 9; 9è Organyà 5; 10è Angulària 3; 11è Castellserà 3.

Pròxim partit: dimarts 1 de novembre a les 16:30 h a la Seu d’Urgell, el partit ajornat corresponent a la jornada 2.

ORGANYÀ infantils 7 – EF BELLPUIG 2

Jornada 4. 30/10/2022

Els infantils continuen líders amb un ple de victòries, quatre sobre quatre. En el partit de diumenge fins i tot van haver de remontar un resultat advers. L’Organyà es va avançar amb un gran gol de Pol al minut 7, però el Bellpuig va marcar dos gols de seguida (minuts 9 i 12). Els ganxos no es van deixar espantar i abans de la mitja part, Jesús, un gol desgraciat en pròpia porteria i Pol, gairebé sentenciaven el partit, amb 4 a 2 s’arribava al descans. A la segona part, Joseph i un Fabio en estat de gràcia (va fer dos gols més) acabaven donant forma a la golejada.

Organyà: Albert, Heyser, Fares, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Ermengol, Jan, Joseph, Íker (titulars), Ainara, Pa Sule, Jordi, Josep.

EF Bellpuig: Nil, Andreu, Aymerich, Escalé, Salmerón, Salvador, Elias, Aluja, Issac, Adrià, Eloi (titulars), Blai, Samir, Marc, Antoni, Lluc, Josep Maria.

Gols: 1-0 Pol (7′); 1-1 Salmerón (9′); 1-2 Elias (12′); 2-2 Jesús (24′); 3-2 Nil (31′ en pròpia porta); 4-2 Pol (32′); 5-2 Joseph (48′); 6-2 Fabio (52′); 7-2 Fabio (59′).

Àrbitre: Marc Fernández.

Targetes: Joseph (32′).

Altres resultats: ECF Les Garrigues C – FIF Lleida B 2-7; EF Rialp – Balaguer D 2-1; Pla d’Urgell C – EF Pobla de Segur 5-1; At. Segre F – EFB Guissona C 5-0; AEM F – Agramunt B 2-2; Balàfia C – ENFAF B 3-2; Gardeny B – EF Pont Ribagorça C 4-5.

Classificació: 1r Organyà 12; 2n At. Segre F 12; 3r Pla d’Urgell C 10; 4t AEM F 10; 5è EF Rialp 10; 6è EF Pont Ribagorça C 7; 7è EF Bellpuig 7; 8è FIF Lleida B 6; 9è Agramunt B 4; 10è EF Pobla de Segur 3; 11è ECF Les Garrigues 3; 12è Balaguer D 3; 13è Balàfia C 3; 14è Gardeny B 1; 15è EFB Guissona 1; 16è ENFAF Andorra 0.

Pròxim partit: dissabte 5 de novembre a Lleida davant el FIF Lleida.