Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 0 – GUISSONA 3

Jornada 6. 23/10/2022

Derrota contundent i merescuda davant el líder. Tot i així l’equip va jugar durant bona part del primer temps de tu a tu al Guissona, però cap dels dos equips tenia cap ocasió de gol. Però al minut 38, després d’un córner mal rebutjat, els visitants marcaven el 0 a 1. El guió de la segona part va començar si fa no fa, igualtat i poques ocasions sobre una gespa humida que feia que la pilota anés molt ràpida. Al minut 55 després d’un error defensiu, vam provocar un penal que el Guissona no va desaprofitar. A partir de llavors el partit es va fer costa amunt i al 70′ ens feien el tercer i definitiu.

Organyà: Pacho, Paulo (Pol 69′), Luka, Casanova, Cristian, Aitor (Marco 57′), Édgar, Ivo, Iblo (Perri 75′), Dani (Andrés 57′), Diego.

Guissona: Aleix, Guillem (Donaire 67′), Constantin, Lluc, Ollé (Majoral 59′), Juan Mikel, Houssam (Trilla 69′), Youssouf (Iulian 59′), Ramon, Kevin, Eloi (Parra 67′).

Gols: 0-1 Constantin 38′; 0-2 Houssam 59′ de penal; 0-3 Iulian 69′.

Àrbitres: Akram Sabri, Marc Fernández, Marc Torra

Targetes: Paulo (55′), Andrés (66′), Luka (83′).

Resultats: La Seu – Solsona 3-2; Cervera – Linyola 1-0; Angulària – Artesa de Segre 1-3; Agramunt – Palau d’Anglesona 3-0.

Classificació: 1r Guissona 14; 2n Artesa de Segre 12; 3r Agramunt 11; 4t La Seu d’Urgell 10; 5è Solsona 9; 6è Linyola 6; 7è Palau d’Anglesola 6; 8è Cervera 6; 9è Organyà 4; 10è Angulària 3; 11è Castellserà 3.

Pròxim partit: diumenge 30 d’octubre a Solsona.

EFB GUISSONA 0 – ORGANYÀ infantils 6

Jornada 3. 22/10/2022

Els nostres infantils continuen amb ple de victòries i dissabte van golejar l’Escola de Futbol de Guissona en un partit dur en que els nostres jugadors van haver d’esforçar-se per no caure en les provocacions dels rivals. Tres gols en cada part van segellar la victòria, destacant el Fabio que va fer un póker de gols. La nostra canalla es posa líder per gol-average amb els mateixos punts que l’Atlètic Segre i l’AEM.

Guissona: Patric, Mario, Anas, Ibrahima, Bukary, Oriol, Efren, Mouhamed, Ian, Rayan, Alexandru (titulars), Anouar, Miquel, Mohammed, Iulian.

Organyà: Josep, Heyser, Fares, Fabio, Brayan, Jesús, Jordi, Jan, Joseph, Ainara, Oriol (titulars), Albert, Aran, Íker, Pol.

Gols: 0-1 Fabio 8′; 0-2 Fabio 20′; 0-3 Fabio 27′; 0-4 Fabio 45′; 0-5 Pol 58′; 0-6 Pol 67′.

Àrbitre: Carles Salse

Targetes: Oriol (48′), Efren (53′) / Jan (17′); Jesús (24′); Fabio (39′), Ainara (41′), Joseph (46′), Brayan (68′ vermella).

Resultats: EF Bellpuig – ECF Les Garrigues C 1-0; FIF Lleida B – Gardeny B 7-3; EF Pont Ribagorça C – EF Rialp 2-3; ENFAF Andorra B – AEM F 0-1; Balaguer D – Pla d’Urgell C 2-10; Balàfia C – EF Pobla de Segur 1-3; Agramunt B – Atlètic Segre F 2-4.

Classificació: 1r Organyà 9; 2n Atlètic Segre 9; 3r AEM 9; 4t Pla d’Urgell 7; 5è EF Rialp 7; 6è EF Bellpuig 7; 7è EF Pont Ribagorça 4; 8è EF Pobla de Segur 3; 9è ECF Les Garrigues 3; 10è FIF Lleida 3; 11è Agramunt 3; 12è Balaguer 3; 13è EFB Guissona 1; 14è Gardeny 1; 15è ENFAF Andorra 0; 16è Balàfia 0.

Pròxim partit: diumenge 30 d’octubre a casa davant l’Escola de Futbol de Bellpuig.