Resultats del cap de setmana

Jornada 4. 09/10/2022.

ORGANYÀ 3 – ANGULÀRIA 0

Gran partit de tot l’equip que s’emportava els tres punts i tancava la porteria a zero com feia temps que no es veia. Ja des de l’inici l’equip va intentar imposar el seu joc, el partit era força igualat però sense grans ocasions per part de ningú. Al minut 26, Iblo va aprofitar un error defensiu del rival i va deixar la pilota a l’Àlex que des de la frontal de l’àrea va fer l’1 a 0. Ja per davant el marcador, vam disposar de més espais i contres però no vam poder culminar-ne cap. Just a l’inici de la segona part, abans que l’Angulària s’assentés al partit, Andrés va fer un gol de falta, era el minut 47, deixant el partit molt ben encarrilat. Al minut 70 Àlex va aprofitar un rebuig després d’una gran jugada de Cristian i va tancar el marcador.  Destacar el debut del mexicà Diego Nevarez.

Organyà: Pacho, Andrés (Casanova 54′), Paulo, Luka, Cristian (Jordana 70′), Aitor (Dani 54′), Édgar, Ivo, Àlex, Iblo (Perri 70′), Diego (Pol 77′).

Angulària: Aliou Anne (Jordi 70′), Herve, Mustapha, Joel (Abdelilah 61′), Òscar, Kantra (Badreddine 46′), Aliou Welle (Mohamed 8′), Nordine, Sergiu, Louis, Hamza (Ivan 64′).

Gols: 1-0 Àlex 26′; 2-0 Andrés 47′; 3-0 Àlex 70′.

Àrbitres: Carles Salse, Sergi Cuadrat, Xavier Sabaté.

Resultats: La Seu 2 – Artesa de Segre 1; Castellserà 2 – Palau d’Anglesola 0; Cervera 2 – Solsona 0; Agramunt 0 – Guissona 0.

Classificació: 1r Guissona 10; 2n Agramunt 8; 3r Solsona 6; 4t La Seu d’Urgell 6; 5è Artesa de Segre 6; 6è Organyà 4; 7è Linyola 3; 8è Angulària 3; 9è Cervera 3; 10è Palau d’Anglesola 3; 11è Castellserà 3.

Pròxim partit: Diumenge 16 d’octubre a les 12h a Artesa de Segre.

Jornada 1. 09/10/2022.

ENFAF B 1 – ORGANYÀ 4

Els infantils debutaven a la lliga (segona divisió grup 4) a Andorra davant un equip integrament format per noies (no ens en podem fiar, recordeu l’any passat l’AEM com va fer suar els nostres alevins). Tot i el marcador contundent l’Enfaf va dominar més que l’Organyà, però sense fer gairebé cap ocasió. Els nostres es van avançar molt ràpid, al minut 17 ja guanyàvem 0 a 3. Elles van reduir diferències però el Joseph encara va tenir temps de fer el quart.

Organyà: Albert, Heyser, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Ermengol, Jan, Joseph, Íker, Brayan (titulars) i Aram, Ainara, Fares, Pa Sule, Jordi i Josep.

Enfaf: Ariadna Valdivia, Noa, Carla Ber, Emma Warboys, Edurne, Núria, Emma Duró, Ariadna Pernia, Èlia, Zoe, Dahna (titulars) i Carla i Alma.

Gols: 0-1 Fabio 2′; 0-2 Jordi 9′; 0-3 Jordi 17′; 1-3 Ariadna Pernia 46′; 1-4 Joseph 61′.

Àrbitre: Àlex Colell.

Resultats: AEM F 2 – EF Pobla 1; EFB Guissona C 2 – Gardeny B 2; EF Pont Ribagorça C 6 – Balaguer D 1; Balàfia C 0 – Atlètic Segre F 8; EF Bellpuig 3 – EF Rialp 3; Agramunt B 4 – ECF Les Garrigues C 0; FIF Lleida B 3 – Pla d’Urgell C 6.

Classificació: 1r Atlètic Segre 3; 2n EF Pont Ribagorça 3; 3r Agramunt 3; 4t Pla d’Urgell 3; 5è Organyà 3; 6è AEM 3; 7è EF Bellpuig 1; 8è EF Rialp 1; 9è EFB Guissona 1; 10è Gardeny 1; 11è EF Pobla de Segur 0; 12è FIF Lleida 0; 13è ENFAF 0; 14è ECF Les Garrigues 0; 15è Balaguer 0; 16è Balàfia 0.

Pròxim partit: dissabte 15 d’octubre a les 11h a les Lloredes davant l’Agramunt.