Resultats del cap de setmana

GUISSONA 2 – ORGANYÀ 3

5a jornada del playoff pel descens. 01/05/2022

Victòria molt important al camp del Guissona que ens permet seguir vius i dependre de nosaltres mateixos a l’última jornada. Amb una victòria ens assegurem la permanència i amb un empat evitem l’últim lloc, però encara hi ha la possibilitat que el pitjor tercer classificat també baixi. El partit va ser molt disputat, els dos equips van sortir a pel partit disposant ambdòs de bones ocasions. Va ser el Guissona qui es va avançar al minut 32, però ràpidament Robert va fer l’empat. A la segona part els locals van sortir més forts i al 62′ van fer el segon gol. Tot semblava anar-se’n pel pedregar quan Acosta va ser expulsat per dues grogues a falta de 20 minuts per acabar, però els nostres s’ho van creure i van culminar una gran remontada amb dos gols més de Robert en els últims minuts. Al minut 89 els locals també es van quedar amb un menys per l’expulsió de Iulian.

Van jugar: Ribó, Paulo (Jordana 82′), Pol (Arturo 82′), Robert, Marco (Jaume 59′), Luka, Casanova, Ferreira, Cristian (Marcos 82′), Àlex (Acosta 59′), Nourddin.

Gols: 1-0 Roger 32′; 1-1 Robert 36′; 2-1 Roger 62′; 2-2 Robert 85′; 3-2 Robert 88′.

Classificació: 1r Balàfia 9, 2n Organyà 7, 3r Guissona 7, 4t Andorra B 5.

Pròxim partit: diumenge 8 de maig a casa davant l’Andorra B, últim partit de la lliga.

AEM 10 – ORGANYÀ infantils 0

Jornada 25. 30/04/2022.

Als infantils se’ls està fent llarg el final de temporada. La plantilla tan curta i la dificultat per convocar algun aleví (perquè s’estan jugant la lliga) fa que passin coses com la de dissabte, 11 jugadors justos davant un equip tant exigent com l’AEM que ens va golejar sense paliatius. A la mitja part ja anàvem 7 a 0 i a la segona en van caure tres més.

Van jugar: Josep, Kalijatu, Jesús, Jan, Pa Sule, Fares, Heyser, Joseph, Gustavo, Fabio i Yared.

Gols: 1-0 Quim 4′; 2-0 Erik 7′; 3-0 David 10′; 4-0 Álvaro 11′; 5-0 Àxel 15′; 6-0 Martí 20′; 7-0 Èric 35′; 8-0 Andrei 40′; 9-0 Aleix 45′; 10-0 David 66′.

Classificació: 1r EF Tremp 71, 2n Escola la Noguera 63, 3r ECF Les Garrigues 53, 4t AEM 46, 5è EF Orgèl·lia 45, 6è EF Mascançà 43, 7è Pla d’Urgell 42, 8è Oliana 35, 9è Balàfia 26, 10è Balaguer 22, 11è Organyà 22, 12è Alcoletge 19, 13è Ponts 12, 14è Artesa de Segre 2012 8.

Pròxim partit: dissabte 7 de maig a casa davant l’Escola les Garrigues. Últim partit de la temporada.

ORGANYÀ alevins 8 – EF PONT RIBAGORÇA 1

Jornada 25. 30/04/2022

Els alevins van aconseguir una altra victòria que els atança cada vegada més al campionat de lliga. Si diumenge que ve guanyen a Ponts, campions. No serveix cap més resultat, ja que és l’última jornada i l’AEM descansa. La primera part va ser fluixa, els ribagorçans s’avançaven al marcador al minut 2 i no va ser fins el 13 que vam empatar gràcies al pitxitxi Pol. La segona part no va ser gaire millor, només un gol de Brayan cap al final va donar la volta al marcador. A partir del tercer quart l’equip es va posar les piles fins el 8 a 1 final.

Van jugar: Suleyman, Isaac, Joel, Jordi, Pol, Oriol, Brayan, Mamadou, Marc i Ermengol.

Gols: 0-1 Hugo 2′; 1-1 Pol 13′; 2-1 Brayan 28′; 3-1 Pol 31′; 4-1 Oriol 32′; 5-1 Brayan 35′; 6-1 Pol 39′; 7-1 Jordi 48′; 8-1 Jordi 53′.

Classificació: 1r AEM 58, 2n Organyà 55, 3r EF Pobla de Segur 46, 4t Ponts 40, 5è Gardeny 33, 6è EF Rialp 32, 7è Escola la Noguera 27, 8è Artesa de Segre 2012 24, 9è Balàfia 19, 10è EF Pont Ribagorça 16, 11è EF Pinyana 12, 12è Balaguer 8.

Pròxim partit: diumenge 8 de maig a Ponts. Últim i decissiu partit.