Resultats del cap de setmana

BALÀFIA 2 – ORGANYÀ 1

Jornada 4 playoff pel descens. 24/04/2022.

L’equip va sortir una mica tou però el rival no va saber aprofitar les seves ocasions. Cap a la meitat de la primera part el partit es va igualar i Marco va estabellar una pilota al pal amb un xut des de fora l’àrea. Però va ser el Balàfia qui es va avançar en una jugada esperpèntica, era el minut 28. A partir d’aquí l’Organyà va començar a dominar el partit mentre que el Balàfia esperava al darrera a la contra. La segona part va ser un monòleg visitant, atacant i dominant però sense acabar d’arribar a porteria i els locals continuaven sortint a la contra. Vam tenir bones ocasions i fins i tot Luka va fer un altre xut al pal. Però al minut 77, en una jugada precedida d’una falta claríssima, els lleidatans van tancar el partit. En el temps afegit Arturo va fer el gol de l’honor.

Van jugar: Pacho, Paulo, Arturo, Robert, Marco, Jaume, Luka, Casanova (Jordana 74′), Cristian, Enric i Vidal (Àlex 58′).

Gols: 1-0 Joel 28′; 2-0 Lozano 77′; 2-1 Arturo 89′.

Classificació: 1r Balàfia 9, 2n Guissona 7, 3r Organyà 4; 4t Andorra B 2.

Pròxim partit: diumenge 1 de maig a Guissona.

ORGANYÀ infantils 0 – OLIANA 2

Jornada 24. 24/04/2022.

L’Oliana es va emportar el derbi en un partit molt igualt i disputat, el vist en el terreny de joc no reflexa gaire el que es veu a la classificació, però el marcador sí. Els nois de l’Ignasi Solà van sortir molt concentrats i el primer quart d’hora va ser clarament local, combinant i pressionant a dalt però sense profunditat ni remat. Les baixes a la davantera i la falta de banqueta van acabar sent decisives perquè l’Organyà no pogués almenys empatar. El primer gol dels olianesos va ser al minut 30 després d’un regal defensiu. Joseph hauria pogut igualar amb un xut des de fora de l’àrea que va anar al travesser i poc després arribava el 0-2 en un discutit penal. Els ganxos van intentar la remuntada sense sort (un altre xut al pal) i poques forces, però van saber competir davant un conjunt en teoria superior.

Van jugar: Albert, Pa Sule, Antonio David, Heyser, Fares, Kalijatu, Jan, Josep, Joseph, Jerson, Yared i Gustavo.

Gols: 0-1 Jan 30′; 0-2 Ilyas 38′ de penal

Classificació: 1r EF Tremp 68, 2n Escola la Noguera 60, 3r ECF Les Garrigues 50, 4t EF Mascançà 43, 5è AEM 43, 6è Pla d’Urgell 42, 7è EF Orgèl·lia 42, 8è Oliana 32, 9è Balàfia 26, 10è Balaguer 22, 11è Organyà 22, 12è Alcoletge 19, 13è Ponts 9, 14è Artesa de Segre 2012 8.

Pròxim partit: dissabte 30 d’abril a Lleida davant l’AEM.

ARTESA DE SEGRE 2012 4 – ORGANYÀ alevins 11

Jornada 24. 24/04/2022

Els nostres alevins continuen depenent d’ells mateixos per endur-se la lliga. Les noies de l’AEM van guanyar el seu partit i la setmana que ve juguen l’últim partit a Rialp, si guanyen, nosaltres guanyant al Pont de Suert i al Ponts serem campions. La victòria a Artesa va ser clara, però va costar més del que sembla en gran part gràcies al porter artesenc Guillem que va fer un partidàs (malgrat rebre 11 gols). Al final de la segona part el marcador “només” era de 4 a 6. Va ser en el tercer quart quan els nostres van sentenciar amb un Pol (va marcar 7 gols) i un Brayan estel·lars.

Van jugar: Suleyman, Ainara, Jordi, Pol, Ermengol, Oriol, Brayan, Isaac i Marc.

Gols: 0-1 Pol 5′; 1-1 Arseni 6′; 1-2 Pol 8′; 1-3 Pol 10′; 1-4 Pol 11′; 2-4 Arseni 12′; 2-5 Brayan 14′; 3-5 Àlex 23′; 4-5 Arseni 27′; 4-6 Oriol 29′; 4-7 Pol 31′; 4-8 Brayan 34′; 4-9 Pol 37′; 4-10 Jordi 41′; 4-11 Pol 51′.

Classificació: 1r AEM 55, 2n Organyà 52, 3r EF Pobla de Segur 43, 4t Ponts 40, 5è EF Rialp 32, 6è Gardeny 30, 7è Artesa de Segre 2012 24. 8è Escola la Noguera 24, 9è Balàfia 19, 10è EF Pont Ribagorça 16, 11è EF Pinyana 12, 12è Balaguer 8.

Pròxim partit: dissabte 30 d’abril a les Lloredes davant els de Pont de Suert.