Resultats del cap de setmana, 13 i 14 de novembre

ORGANYÀ 1 – CERVERA 2

Mal partit dels nostres on dos errors defensius han significat dos gols del Cervera (Pau al minut 7 i Adrian al 35), a més a més dos lesions a la primera part (Acosta al primer minut i Pol Escales al 25) han destarutat els plans del nostre entrenador. La segona part tampoc ha estat gaire lluida i la cosa podria haver estat pitjor si Bryan no hagués parat un penal al minut 50. Al minut 84 Arturo ha fet un bon gol des de fora l’àrea però en la mateixa jugada s’ha fet mal i ha hagut de ser canviat, unint-se a una llarga llista de lesionats. Els últims minuts l’Organyà ha intentat empatar però sense gaire encert.

Han jugat: Bryan, Aleix, Paulo, Marcos, Pol Escales (Izai 26′), Arturo (Vidal 85′), Robert, Acosta (Jordana 2′), Casanova, Àlex i Enric.

Pròxim partit: Diumenge 21 de novembre a Linyola a les 16:00 h

Classificació: 1r Balaguer 24, 2n Artesa de Segre 24, 3r Castellserà 18. 4t La Seu d’Urgell 12, 5è Guissona 10, 6è Cervera 9, 7è Angulària 8, 8è Palau d’Anglesola 8, 9è Organyà 6, 10è Bellpuig 5, 11è Linyola 3.

BALAGUER B 1 – ORGANYÀ infantil 3

Primera victòria dels nostres infantils després de quatre derrotes. En un partit molt igualat els nois i la noia entrenats per l’Ignasi Solà s’han avançat al marcador gràcies a un gol de Fabio al minut 21 amb un potent i col·locat xut des de fora de l’àrea. El començament de la segona part no ha estat gaire bo i al minut 55 el balaguerí Iu ha fet el gol de l’empat. Quan més pressionaven els locals Yared amb un altre xut des de fora l’àrea ha fet el segon (minut 60) i dos minuts després Fares ha fet el tercer culminant amb un toc precís un contraatac molt ben trenat.

Han jugat: Albert, Pol, Oriol, Jesús, Jerson, Fares, Yared, Jan, Josep, Joseph, Fabio, Pa Sule, Kalijatu i Gustavo.

Pròxim partit: Diumenge 21 de novembre a les 11 h a les Lloredes davant l’Artesa de Segre 2012.

Classificació: 1r Escola F. Tremp 18, 2n Escola Comarcal Futbol Les Garrigues 18, 3r Escola Futbol Mascançà 18, 4t Escola la Noguera 16, 5è Escola Futbol Orgèl·lia 13, 6è Pla d’Urgell 12, 7è AEM 7, 8è Balàfia 5, 9è Artesa de Segre 2012 4, 10è Organyà 3, 11è Alcoletge 3, 12è Oliana 3, 13è Balaguer 0, 14è Ponts 0.

ORGANYÀ aleví 13 – ESCOLA LA NOGUERA C 3

Els nostres alevins continuen intractables i amb aquesta victòria, més la derrota de La Pobla, es posen líders de la lliga amb un partit menys que els pallaresos (amb els mateixos punts). De seguida s’ha vist la superioritat dels ganxos davant l’Escola la Noguera (equip dels pobles de Vallfogona, Térmens i Vilanova de la Barca), al minut 2 Jordi ha fet el primer i abans d’acabar el primer quart n’hem fet dos més, Pol i Jordi. En el segon quart l’equip no ha afluixat i amb dos gols més de Pol o dos d’Oriol posaven el 7 a 0 a la mitja part. Només començar el tercer quart Pol i Jordi marcaven el vuitè i el novè respectivament. Els visitants han reaccionat una mica i Pol Vilamajor ha fet dos gols, però el nostre Pol ha fet el seu cinquè gol del matí, 10 a 2 al final del tercer quart. A l’última part Ermegol i Brayan 2 vegades han fet tres gols més i a dos minuts del final Pol Vilamajor ha marcat el tercer del seu equip. Final 13 a 3.

Han jugat: Suleyman, Joel, Jordi, Pol, Ermengol, Oriol, Brayan, Mamadou, Ainara i Marc.

Pròxim partit: el cap de setmana que ve tornem a descansar, el pròxim partit serà el 27 de novembre a Almenar davant l’Escola de Futbol Pinyana.

Classificació: 1r Organyà 15, 2n Escola Futbol Pobla de Segur i Comarca 15, 3r Artesa de Segre 2012 13, 4t AEM 12, 5è Balàfia 7, 6è Escola Futbol Rialp 6, 7è Escola Futbol Pinyana 6, 8è Ponts 4, 9è Gardeny 3, 10è Escola la Noguera 3, 11è Escola Futbol Pont Ribagorça 3, 12è Balaguer 1.