Resultats del cap de setmana

ORGANYÀ 0 – GUISSONA 1

Jornada 2 playoff per la permanència. 03/04/2022.

Partit molt igualat on cap dels dos equips va fer gaires mèrits per guanyar. Afrontàvem el partit amb força baixes, sobretot a devant, però vam saber competir durant els noranta minuts. El Guissona va transformar pràcticament l’única que va tenir a l’últim minut de la primera part després d’un error defensiu. A la segona part vam disposar d’alguna bona ocasió però el gol no va acabar d’arribar. Al minut 78′ l’àrbitre va expulsar per dos grogues al visitant Kevin en una jugada molt extranya en que va fer repetir fins a tres vegades el llençament d’una falta perquè la barrera es movia cada vegada, però això no va fer canviar la tònica del partit.

Abans de començar es va guardar un minut de silenci en memòria de l’Antonio Espallargas, d’Oliana, porter nostre durant els anys 70 mort recentment. Descansa en pau.

Van jugar: Pacho, Aleix, Paulo, Marcos (Luka 81′), Arturo, Marco Antonio, Acosta (Vidal 62′), Casanova, Cristian, Àlex i Dani (Enric 81′).

Gols: 0-1 Mor 44′

Classificació: 1r Guissona 4, 2n Organyà 3, 3r Balàfia 3, 4t Andorra B 1

Pròxim partit: diumenge 10 d’abril a Encamp davant el filial de l’Andorra.

ORGANYÀ infantils 0 – PLA D’URGELL B 3

Jornada 22. 02/04/2022

Després de dos victòries seguides els nostres infantils van caure injustament a casa. El partit va ser molt igualat, tot i jugar amb el vent en contra a la mitja part vam arribar amb el 0 a 0 al marcador. Al minut 5 de la represa l’àrbitre va xiular un penal que no va veure ningú més que ell. Fins llavors els nostres havien tingut un parell de bones oportunitats (una de molt clara) i havien controlat molt bé el joc del Pla d’Urgell, que només es va acostar una vegada amb perill. Semblava que la segona part amb el vent a favor, els nois de l’Ignasi Solà podrien aconseguir la victòria, però va arribar el “penal fantasma”. Tot i el gol en contra els ganxos van intentar la remontada però sense encert i cap al final del partit ja notaven el cansament amb la impossibilitat de fer canvis per falta d’efectius. D’aquesta manera, a les acaballes del partit, els visitants ens van fer dos gols més. Malgrat la derrota, l’Organyà va demostrar un bon esperit competitiu i va lluitar fins el final.

Van jugar: Josep, Pa Sule, Jesús, Heyser, Ermengol, Fares, Jan, “Albert”, Fabio, Yared, Joseph i Gimi.

Gols: 0-1 Oriol de penal 40′; 0-2 Jacque 65′; 0-3 Joel 67′.

Classificació: 1r EF Tremp 62, 2n Escola la Noguera 54, 3r ECF Les Garrigues 44, 4t EF Orgèl·lia 42, 5è EF Mascançà 42, 6è AEM 39, 7è Pla d’Urgell 38, 8è Oliana 26, 9è Balàfia 25, 10è Balaguer 22, 11è Organyà 19, 12è Alcoletge 19, 13è Artesa de Segre 2012 8, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: dissabte 9 d’abril a Alcoletge.

BALÀFIA E 2 – ORGANYÀ alevins 10

Molt bon partit dels alevins que jugant en curt van aconseguir marcar 10 gols i demostrar que es prenen molt seriosament el poder guanyar la lliga. Tots els jugadors van demostrar un nivell espectacular i volem destacar el primer gol aquesta temporada del Joel Espar. Les noies de l’AEM es van deixar dos punts a Ponts i ara només tenen un punt més que nosaltres amb un partit més. El pròxim partit amb la Pobla serà, en principi, el més difícil dels que falten per disputar, una victòria allà podria significar mitja lliga al sarró. Els amics de Balàfia ens comencen a agafar mania, en una setmana els hem golejat tres vegades, els grans 5 a 1, els infantils 10 a 3 i ahir els alevins 2 a 10.

Han jugat: Suleyman, Isaac, Ainara, Jordi, Pol, Oriol, Brayan, Joel i Marc.

Gols: 0-1 Pol 11′; 0-2 Jordi 13′; 0-3 Pol 27′; 0-4 Pol 27′; 0-5 Jordi 29′; 0-6 Pol 37′; 1-6 Giovanni 43′; 1-7 Oriol 46′; 1-8 Pol 47′; 1-9 Joel 50′; 2-9 Giovanni 55′; 2-10 Oriol 59′.

Classificació: 1r AEM 49, 2n Organyà 48, 3r EF Pobla de Segur 42, 4t Ponts 39, 5è EF Rialp 28, 6è Gardeny 27, 7è Artesa de Segre 2012 24, 8è Escola la Noguera 21, 9è Balàfia 16, 10è EF Pont Ribagorça 13, 11è EF Pinyana 12, 12è Balaguer 8.

Pròxim partit: dissabte 9 d’abril a la Pobla de Segur.