Resultats del cap de setmana

Aquest cap de setmana gairebé podem dir que ha sigut històric, els tres equips ganxos han guanyat golejant i fent espectacle els seus partits, tots jugats a les Lloredes, fent gaudir de valent la gent que érem al camp. Estem eufòrics.

ORGANYÀ 5 – BALÀFIA 1

Jornada 1 del playoff per la permanència. 27/03/2022.

Gran victòria en la primera jornada del playoff. L’equip va  sortir molt concentrat i al primer minut Jaume feia l’1 a 0. Sense abaixar el ritme Robert marcava el segon al minut 7. El partit estava molt ben encarrilat. A la segona part la dinàmica va ser la mateixa i al minut 50′, Nourddin treia una falta i Genís es feia un gol en pròpia porteria. El Balàfia va retallar distàncies al 58 i es va posar dins el partit, durant uns minuts va ser superior i s’atançava amb perill. Però cap al final, el Robert feia dos gols més, el primer de penal, i arrodonia una tarda memorable amb un hat-trick. Ovació final del nombrós públic que va gaudir de debò com feia temps que no feia.

Han jugat: Pacho, Paulo, Pol, Robert, Marco (Dani 63′), Jaume (Aleix 70′), Acosta (Nourddin 45′), Casanova, Cristian, Àlex (Vidal 89′), Ferreira (Guerrero 89′).

Gols: 1-0 Jaume 1′; 2-0 Robert 7′; 3-0 Genís pp 50′; 3-1 Lozano 58′; 4-1 Robert de penal 88′; 5-1 Robert 89′.

Classificació: 1r Organyà 3, 2n Guissona 1, 3r Andorra B 1, 4t Balàfia 0.

Pròxim partit: diumenge 3 d’abril a casa davant el Guissona.

ORGANYÀ infantils 10 – BALÀFIA 3

Jornada 21. 26/03/2022

Segona victòria consecutiva dels infantils, amb bon joc, intensitat i contundència. Es preveia un partit igualat davant un equip de la mateixa zona a la classificació que nosaltres. Però dissabte, els nois de l’Ignasi Solà, van sortir al camp amb molta empenta, molt endollats i pressionant a dalt. Al minut 1 ja guanyàvem gràcies a un xut potent i col·locat del Joseph des de fora l’àrea. Al minut 9 Jesús feia el segon. Amb 2 a 0 i una certa tranquilitat van anar arribant oportunitats clares que no es van materialitzar i el Balàfia ho va aprofitar per retallar distàncies en la primera ocasió que va tenir (minut 15). Però els dubtes van desaparèixer al cap de quatre minuts, després d’una ràpida combinació que va culminar David i poc després Fabio feia el quart. Gràcies a la intensitat de tot l’equip encara van caure sis gols més, dos de Fabio (que feia així un hat-trick), un altre de David, un altre de Joseph i dos de Yared.

Han jugat: Josep, Pa Sule, David, Oriol, Jesús, Heyser, Fares, Jerson, Fabio, Yared, Joseph, Albert, Ermengol i Kalijatu.

Gols: 1-0 Joseph 1′; 2-0 Jesús 9′; 2-1 Pol 15′; 3-1 David 19′; 4-1 Fabio 21′; 4-2 Àlex 24′; 5-2 David 36′; 6-2 Fabio 39′; 6-3 Amadou 50′; 7-3 Fabio 53′; 8-3 Yared 58′; 9-3 Joseph 60′; 10-3 Yared 63′.

Classificació: 1r EF Tremp 59, 2n Escola la Noguera 48, 3r ECF Les Garrigues 44, 4t EF Mascançà 41, 5è EF Orgèl·lia 41, 6è AEM 36, 7è Pla d’Urgell 35, 8è Oliana 25, 9è Balaguer 22, 10è Balàfia 22, 11è Organyà 19, 12è Alcoletge 19, 13è Artesa de Segre 2012 7, 14è Ponts 6.

Pròxim partit: dissabte 2 d’abril a les Lloredes davant el Pla d’Urgell.

ORGANYÀ alevins 10 – EF PINYANA 0

Jornada 21. 27/03/2022

Victòria contundent dels alevins del Dani Roig, tot i no haver fet un partit tan bo com els que ens tenen acostumats. Durant les dues primeres parts van jugar despistats, com si el canvi d’hora els hagués afectat una mica. Al final de la segona part només anàvem 3 a 0. Les altres dues parts l’equip es va destapar i van acabar golejant, destacant al Pol que va fer 5 gols en 10 minuts. Les noies de l’AEM també van guanyar i segueixen líders amb un partit més.

Han jugat: Suleyman, Mamadou, Ainara, Jordi, Pol, Oriol, Brayan, Isaac i Ermengol.

Gols: 1-0 Jordi 3′; 2-0 Oriol 10′; 3-0 Jordi 14′; 4-0 Brayan 38′; 5-0 Pol 43′; 6-0 Brayan 44′; 7-0 Pol 48′; 8-0 Pol 50′; 9-0 Pol 51′; 10-0 Pol 52′.

Classificació: 1r AEM 48, 2n Organyà 45, 3r EF Pobla de Segur 39, 4t Ponts 38, 5è Gardeny 27, 6è EF Rialp 25, 7è Artesa de Segre 2012 24, 8è Escola la Noguera 18, 9è Balàfia 16, 10è EF Pont Ribagorça 13, 11è EF Pinyana 12, 12è Balaguer 8.

Pròxim partit: dissabte 2 d’abril a Lleida davant el Balàfia.