Resultats del cap de setamana

POBLA DE SEGUR 1 – ORGANYÀ infantils 4

Jornada 27. 14/05/2023

Els infantils van guanyar 1 a 4 al flamant nou camp de la Pobla de Segur. Amb aquesta victòria a terres pallareses, si la setmana que ve guanyem al camp de l’Atlètic Segre, el club es proclamarà campió matemàticament. Si no guanyem, cosa que no està previst, encara faltaran dos partits més, tots dos a casa.

El partit va seguir el mateix guió que molts enfrotaments de la temporada: domini absolut, moltes oportunitats fallades, un parell de xuts a porta del rival, alguns moments de nervis i incertesa, i rematada final. Com en els últims partits, els ganxos van sortir concentrats i amb intensitat, sòlids en defensa, combinant i buscant espais amb passades en profunditat per aprofitar la fortalesa i la velocitat dels davanters. Una rere l’altra, les oportunitats es van succeir fins que Pol va inaugurar el marcador al minut 10. L’equip va continuar jugant bé, potser amb una marxa menys, i fallant ocasions clares. Els nervis van arribar amb l’empat dels locals, fruit d’una pèrdua innocent al mig del camp, era el minut 17. La Pobla només va tornar a xutar a porteria un cop més fins el final del matx. Van caldre nou minuts fins que, aquesta vegada sí, Fabio perforés la porteria dels pallaresos, que van mantenir l’enteresa malgrat les dues dianes del Pol (40′ i 51′).

Al final del partit, com sempre fem a casa nostra i que alguns equips comencen a fer (almenys quan hi anem nosaltres), el rival va convidar als nostres jugadors a unes begudes i patates fregides. Moltes gràcies.

Pobla de Segur: Pau, Marc, Omar, Sergi Daniel, Franz, Bernat, Aram, Biel, Adrià, Aura, Mariona (titulars), Amin, Martina, Jana, Dairon, Nil, Nora.

Organyà: Josep, Heyser, Fares, Pa Sule, Fabio, Oriol, Pol, Jesús, Ermengol, Joseph, Gustavo (titulars), Albert, Ainara, Jan, Iker.

Gols: 0-1 Pol 10′; 1-1 Franz 17′; 1-2 Fabio 26′; 1-3 Pol 40′; 1-4 Pol 51′.

Àrbitre: Aleix Bosch.

Targetes: Fabio (35′), Joseph (47′).

Resultats: Pla d’Urgell – Enfaf 6-3; Gardeny – AEM 3-2; Balaguer – Agramunt 1-3; Garrigues – At. Segre 1-9; Pont Ribagorça – Guissona 4-1; FIF Lleida – Bellpuig 3-7; Rialp – Balàfia (es jugarà el dia 21).

Classificació: 1r Organyà 73; 2n At. Segre 68; 3r Rialp 64; 4t Pla d’Urgell 56; 5è Bellpuig 56; 6è Pont Ribagorça 51; 7è Agramunt 42; 8è AEM 37; 9è Pobla de Segur 31; 10è FIF Lleida 26; 11è Enfaf 25; 12è Gardeny 24; 13è Guissona 24; 14è Balaguer 19; 15è Balàfia 17; 16è Garrigues 8.

Pròxim partit: diumenge 21 de maig a Lleida davant l’Atlètic Segre.

Per altra banda els nostres benjamins tornaven la visita de l’Edfor i s’enfrontaven a ells a la Seu. 5 a 5, resultat final.