Resultats del cap de setamana, 21 de novembre

LINYOLA 7 – ORGANYÀ 5

Partit de pati de col·legi merescudament guanyat pel Linyola. Als cinc minuts Alpha marcava el primer i al minut 13 Bernard el segon. Però de seguida Izai (dels millors de l’equip diumenge) va fer el 2 a 1, però Alpha va tornar a sucar, 3 a 1. A la jugada següent Casanova va xutar una falta al travesser. Però abans del descans Miquel Sirera i Alpha posaven el 5 a 1 que ja semblava insuperable. La segona part no va començar gaire millor, Alpha marcava el sisè (quart particular seu) al minut 54. Amb 6 a 1 Alpha va ser canviat i va començar la reacció ganxa, Casanova fallava un penal al minut 61, Robert feia el 6 a 2 (68′), Àngel Graell en pròpia porteria el 6 a 3 (71′), Casanova el 6 a 4 (75′) i quan els de Linyola ja començaven a estar nerviosos Miquel Sirera marcava el setè gol seu (79′), encara hi va haver temps per un altre gol nostre de Jordana al 83′. L’equip travessa una situació complicada amb moltes lesions i esperant amb candeletes l’aturada de Nadal per recuperar efectius.

Han jugat: Bryan, Aleix, Paulo, Marcos (Dani 46′), Jordana, Robert, Casanova, Àlex, Enric, Izai i Vidal.

Pròxim partit: 28 de novembre a les 16:00 a les Lloredes davant l’Angulària.

Classificació: 1r Balaguer 25, 2n Artesa de Segre 25, 3r Castellserà 18, 4t La Seu d’Urgell 15, 5è Cervera 10, 6è Guissona 10, 7è Angulària 9, 8è Palau d’Anglesola 8, 9è Bellpuig 8, 10è Organyà 6, 11è Linyola 6

ORGANYÀ infantils – ARTESA DE SEGRE 2012     ajornat

El partit dels infantils ha estat ajornat degut a que mitja plantilla de l’Artesa estava confinada pel Covid.

Pròxim partit: dissabte 27 de novembre a les 17:00 a Lleida davant el Balàfia B

Classificació: 1r Escola de Futbol de Tremp 21, 2n Escola de Futbol Mascançà 21, 3r Escola Comarcal Futbol les Garrigues 18, 4t Escola La Noguera 16, 5è Escola de Futbol Orgèl·lia 16, 6è Pla d’Urgell 15, 7è AEM 10, 8è Alcoletge 6, 9è Balàfia 5, 10è Artes de Segre 2012 4, 11è Organyà 3, 12è Oliana 3, 13è Balaguer 0, 14è Ponts 0

Els Alevins descansaven però continuen líders empatats a punts el l’Escola de Futbol Pobla de Segur amb dos partits menys que ells. Dissanbte van aprofitar per jugar un partit amistós davant els nostres amics del Ciutat de la Seu.

Pròxim partit: Dissabte 27 de novembre a les 11h a Almenar davant l’Escola de Futbol Pinyana.

Classificació: 1r Organyà 15, 2n Escola de Futbol Pobla de Segur i Comarca 15, 3r Artes de Segre 2012 13, 4t AEM 12, 5è Escola de Futbol Rialp 9, 6è Ponts 7, 7è Balàfia 7, 8è Gardeny 6, 9è Escola de Futbol Pinyana 6, 10è Escola la Noguera 3, 11è Escola de Futbol Pont Ribagorça 3, 12è Balaguer 1.