Resultats cap de setmana, 31 d’octubre

ORGANYÀ 0 – BALAGUER 5

Cinquena derrota consecutiva, aquesta vegada sense excusa, el Balaguer va passar per sobre nostre com una piconadora. El partit no va començar malament, durant mitja hora els vam plantar cara jugant força bé, però al minut 36 va caure el primer obra d’Edu Raya, al cap de cinc minuts Surroca va fer el segon, amb 0 a 2 s’arribava al descans. En la primera jugada de la segona part Marc Grau va fer el 0 a 3, al 51 Edu Raya el quart i al 63 Gerard Alcobé el cinquè, sort que el Balaguer va aixecar el pau de l’accelerador sinó la golejada podria haver estat pitjor.

Van jugar: Bryan, Aleix (Paulo 46′), Pol Escales, Xavi Jordana, Arturo, Robert, Jaume, Xavi Casanova, Ferreira, Enric (Dani 60′), Vidal.

Dissabte 6 de novembre a les 16:00 juguem a Bellpuig.

ESCOLA LA NOGUERA 5 – ORGANYÀ infantil 1

Els nostres infantils van jugar diumenge al matí a Vallfogona davant l’Escola la Noguera. L’equip local es va posar 3 a 0 al minut 25, així s’arribava a la mitja part. Al minut 66 va venir el gol de Jesús Obach que va animar molt als ganxos que es van llençar a l’atac, cosa que va aprofitar l’equip de la Noguera per fer dos gols més al contraatac als minuts 68′ i 69′.

Van jugar: Guillem, Pa Sule, David, Oriol, Heyser, Fares, Kalijatu, Yared, Josep, Joseph, Fabio, Jesús, Jerson, Albert i Jan.

Dissabte 6 a les 11 h ens visita el líder, l’Escola de Futbol de Tremp.

Els alevins aquest cap de setmana descansaven, juguen diumenge 7 a les 11:00 davant el Gardeny B a Lleida.