RENOVEM ALS BESSONS MARKOVIC !

L’entrada al nostre club la temporada passada als germans Markovic, va ser un encert que ara es consolida amb aquesta nova temporada. Jugadors joves que van apostar per el nostre club tot i el descens començant una etapa a un amateur, que no podia anar millor guanyant amb l’equip ganxo la Copa Pirineus i el Campionat de lliga.

La seva alçada, es un perill a l’àrea rival.

Luka Markovic renova i començarà la seva segona temporada al club. Jugador d’un perfil molt polivalent, sempre aporta el que l’equip necessita en tot moment.

Dominar el mig camp, es l’essència de com es fabrica el gol.

Ivo Markovic estarà també amb nosaltres un any més, i serà com el seu germà bessó la seva segona temporada al club. Després d’un bon debut, seguirà treballant per tal de confirmar les bones sensacions i consolidar-se al mig camp.

Els germans Markovic, al arribar tant joves els hi ha anat molt bé, començar a tercera catalana per agafar experiència i minuts de joc. Tots dos han pogut gaudir del que es anar a les primeres posicions. Ara es trobaran en una categoria superior que es més exigent, i sabem ara nosaltres que la aposta ….es guanyadora!!!!

A per totes germans Markovic !!!