“POKER” DE VICTÒRIES!

ORGANYÀ   4  –  SOLSONA B   1

ORGANYÀ: Busquets, Baró, Escales, Casanova, Robert, Galimany ( Edgar 75’), Oscar (Marcos 21’), Cheickh   (Navarro 64’), Alis (Paulo 71’), Ferreiro ( Ivo Markovic  46’) i Luka Markovic.

SOLSONA B: Albert Colell, Ferran Colell ( Pujol 46’), Solé (Plans 59’), Vendrell, Ballara ( Morales 64’), Vila, Moreno, Estany ( Ricard Pérez), Pallarés, Angel Pérez i Pijuan.

GOLS: 1-0 Luka Markovic min. 15, 2-0 Cheikh min. 57, 3-0 Robert min.85, 3-1 Angel Pérez min.86, 4-1 Casanova min.89.

Àrbitre: Pacurar, George Cristian.

Targetes: per Organyà…Casanova i Navarro T.GROGA. per Solsona B … Ferran Colell, Solé, Ballara i Moreno T.GROGA.

Quarta victòria consecutiva i ens situem líders en solitari de la categoria.

Bon partit en línies generals, on la primera part hem disposat de bones ocasions i Luka ha marcat 1-0 abans de la mitja part.

En la segona part hem sortit bé o Cheikh ha marcat el 2-0 abans del minut 60. El Solsona B ha disposat  d’ alguna ocasió per posar-se el partit però no han estat encertats, i Robert cap al minut 80 ha sentenciat amb el 3-0.

A última hora, en una badada defensiva hem rebut el 3-1, i gairebé al descompte Casanova ha fet el 4-1 definitiu.

Tres punts més i seguim amb un ple de victòries per tant 4 de 4 partits.

Donar ànims al nostre capità, el Fortó, que haurà de passar per el quiròfan per tractar la lesió que arrossega des del desembre passat, i que sabem,  que tornarà més fort que mai.

Crònica: Marc Busquets.