NO HI HAURÀ FUTBOL, FINS AL 2021 !

La Federació Catalana de Futbol ha proposat als clubs la represa de les competicions el cap de setmana del 9 i 10 de gener, després d’una trobada telemàtica. L’ ens federatiu ha presentat una reestructuració del pla de competició després d’ un treball d’adequació en el format de les lligues a les noves circumstàncies. L’ Objectiu seria la reducció de les competicions a la meitat de totes les lligues.

La pilota està ” en possessió ” de la Federació que es qui marca el següent pas ….

Així les coses a Primera i Segona Catalana es disputaria la totalitat de la primera fase de cada subgrup. L’ascens es decidiria en una eliminatòria d’anada i tornada entre els dos campions de cada subgrup, mentre que els descensos seran directes en funció de la classificació final per posicions.

A les competicions iniciades com la nostra es reprendrà a partir de la jornada que es va quedar aturada.

Per altra banda el Clubs, no estan conformes a reprendre una lliga amb les condicions sanitàries actuals amb un toc de queda que els hi fa impossible poder a entrenar, quan son jugadors amateurs i no poder prolongar els entrenaments fins més tard de les 22 hores. I també per el que suposa les despeses econòmiques que fa inviable una lliga, més que marcada per la pandèmia.

De moment la Federació tira endavant aquesta proposta, i els clubs estan mouen tots els fils per deixar clar a aquest Ens federatiu el seu mal estar, per no buscar una solució millor. 

A través d’aquesta web i altres xarxes socials com facebook o twiter, anirem comunicant, tal com queda el desenllaç d’aquesta lliga 2020/21.

Gràcies per seguir-nos !