LA PRÈVIA DE TÀRREGA

Diumenge 30 d’abril a partir de les 5 de la tarda, al municipal Joan Capdevila de Tàrrega, partit corresponent a la jornada 30 de la segona catalana, grup 5, entre:

U.E.TARREGA i C.FORGANYÀ

qimvnbsbDesprès d’aconseguir l’objectiu de la permanència, tenim el premi de jugar al camp d’uns dels grans de les comarques lleidatanes, un Tàrrega que te com a únic objectiu tornar a la primera catalana, categoria que va perdre fa dues temporades. Difícil o tindrà per atrapar a un Borges que es troba a 7 punts d’ells, però el que si han d’assegurar es la segona plaça que els portaria a jugar la promoció d’ascens. Per aquest motiu l’equip de Jordi Oliveres s’ha reforçat en les darreres jornades amb Marti Lliró (Igualada) i aquesta setmana amb el Georgià, Bacha (Vilanova i la Geltrú). El Tàrrega es el millor equip de la segona volta, amb 10 victories, un empat i una sola derrota en els darrers 12 partits, tot i així a casa es on es mostren mes febles, nomes han guanyat 7 partits dels 14 disputats al Joan Capdevila. Es l’equip mes golejador del campionat amb 75 gols. Jony, possiblement el millor jugador de la categoria amb 19 gols es el màxim realitzador, acompanyat per Bañuelos amb 13 i Jorba amb 11. Una baixa per sanció per equip, Gallart pels locals i Marcos per part ganxa. Un possible onze potser: Ribera, Adrià, Marti, Iñaki, Marc Robinat, Sans, Mallouk, Bañuelos, Jony, Sylla i Jorba. Socis i aficionats d’Organyà animeu-vos perquè encara queden les darreres places per emplenar l’autocar que us ofereix el club gratuïtament per acompanyar els nostres gladiadors i presenciar una bona tarda de futbol.

RESULTATS:

Temp. 2015-2016             TARREGA 2 – ORGANYÀ 1 (Ermen)

PARTIT A RECORDAR:

El de la temporada passada ha esta fins aquest diumenge l’única visita de l’Organyà al Joan Capdevila. En un partit molt lleig, el llargarut Sans amb un bon cop de cap a la sortida d’un corner va donar la victòria a un Tàrrega necessitat de punts en un partit que no mereixia guanyar ni uns ni els altres. Abans Gallardo d’un rigorós penal va donar avantatja als locals i Ermen aprofitava un regal del porter per empatar.

Tàrrega: Ribera, Llorenç (Ivan 58’), Albert, Edu,Didac, Gallardo (Sergi Lluís 63’), Jorba (Marc 85’), Manel, Sylla, Edgar i Sans.

Organyà: Ribó, Paulo (Robert 46’), Jose Luis, Santi, Fortó (Edgar 78’), Ermen, Oriol (Ticó 67’), Toni Sort (Fran 89’), Casanova, Xixo (Toti 46’) i Oscar.

Arbitre: Prats-Poch. T.G. Gallardo, Sans, Albert, Llorenç, Ribera / Ermen, Xixo, Toni Sort, Toti.   T.V. Marc 89’.

Gols: 1-0 Gallardo (p.) 30’, 1-1 Ermen 79’, 2-1 Sans 91’.