LA PRÈVIA DE LES LLOREDES

Diumenge 13 de desembre a partir de les 12 del migdia al municipal les Lloredes, partit corresponent a la jornada 14 de la segona catalana, grup 5, entre:

C.F.ORGANYÀ i C.F.U.E.BALÀFIA

IMGAmb la visita del Balàfia estrenem horari d’hivern. Un Balàfia que aquest any celebra els 50 anys de la seva fundació i ho esta fent sent l’equip revelació del campionat. Situat en el sisè lloc de la taula, amb 20 punts. Amb una victòria de prestigi la setmana passada davant l’Alpicat. A fora de casa es mostra intractable, nomes una derrota a Borges en sis sortides. Jordi Lopez, disposa del mateix equip de la temporada passada, basat únic i exclusivament amb gent de la casa. Un any mes Baget es el seu home gol amb 6 dianes, acompanyat de Zapata amb 4. Una baixa per conjunt per sanció, Barrientos pels visitants i Toni Sort pels ganxos. Un possible onze potser: Melcior, Aitor, Varilla, Eloi, Ciruela, Cristian, Mek, Patric, Romero, Zapata i Baget.

RESULTATS:

Temp. 1994-1995             ORGANYÀ 1 – BALÀFIA 2 (Yuyi)

Temp. 1996-1997             ORGANYÀ 3 – BALÀFIA 1 (Nadal, Kiko, Damià)

Temp. 2011-2012             ORGANYÀ 4 – BALÀFIA 1 ( Ramon 2, Campa, Robert)

Temp. 2014-2015             ORGANYÀ 0 – BALÀFIA 2

PARTIT A RECORDAR:

Ens remuntem 19 anys endarrere, a la desapareguda segona regional. Va ser un partit on el protagonista va ser el fort vent que va bufar durant els 90 minuts. Amb un Organyà que va ser molt superior i el resultat hagués pogut ser molt mes ampli. Aquella temporada el Balàfia va acabar perdent la categoria i nomes va aconseguir sumar 10 punts en 30 partits, mentre els ganxos vam acabar a mitja taula amb 46 punts. Destacar que aquella temporada nomes hi havia un jugador foraster a l’equip, Aulesa, autor de 11 gols en la temporada, nomes superat pel capi Soldevila amb 13.

Organyà: Toni, Moreno, Enric, Litos, Kiko, Sorri, Nadal (Escofet), Vicenç (Damià), Joan, Aulesa i Soldevila.

Balàfia: Cristian, Monty, Baena, Oscar, Ferreira, Andy, Aranega, Pey (Zaballos), Artacho, Ibars i Porcel.

Àrbitre: Ballesté-Garcia.

Gols: 1-0 Nadal 20’, 2-0 Kiko 41’, 2-1 Porcel 51’, 3-1 Damià 87’.