LA PRÈVIA DE LES LLOREDES

Diumenge 22 d’ abril a partir de ¾ de 6 de la tarda, al municipal les Lloredes, partit corresponent a la jornada 29 del grup 5 de segona catalana, entre:

C.F.ORGANYÀ i U.E.TÀRREGA

Partit del Centenari davant d’un dels grans de la categoria. Una U.E. Tarrega, situada en segon lloc de la taula, que ens visitarà amb l’únic objectiu de sumar 3 punts, ja que es troba a 7 punts del primer lloc i a 4 punts d’un Linyola que intentarà aprofitar les relliscades dels blaugranes per disputa’ls-hi la plaça de promoció. Des de fa dos jornades els targarins van substituir l’entrenador. Edu Berrocal, ex-entrenador del Sant Maure, Igualada i Vilanova conta els seus partit per victòria. El nostre rival es l’equip mes realitzador de la categoria amb 76 gols, Alberto amb 16 gols i Ferran amb 11 son els Pichichis d’un equip que fins a 13 jugadors han anotat. Marc Enriquez serà baixa per sanció. Un possible onze potser: Pont, Adrià, Bachana, Iñaki, Marti, Gallart, Alberto, Jony, Jorba, Mikel i Vargas.

RESULTATS:

Temp. 2015-2016             ORGANYÀ 4 – TÀRREGA 0 (Pau 2, Oriol 2)

Temp. 2016-2017             ORGANYÀ 1 – TÀRREGA 2 (Santi)

PARTIT A RECORDAR:

El de fa dues temporades. Quin partidàs, era la jornada 3 de campionat, li vam endossar un contundent 4 a 0 hi es va quedar curt per les ocasions que vam gaudir davant d’un pobre rival. Pau en un doblet a la primera part, el primer de penal comes sobre Robert i el segon al guanyar una pilota dividida al porter visitant, servien per marcar els primers gols ganxos del campionat. Al començament de la segona, un Ribó encara imbatut aturava un penal a Gallardo. Al tram final de partit un altre doblet, en aquest cas d’Oriol que feia justícia a la superiorat local. A la darrera acció del partit Gallardo hagués pogut fer el de l’honor, però el seu llançament de falta es va estavellar a la creueta.

Organyà: Ribó, Paulo, Marcos (Bentanachs 75’), Santi, Robert, Pau (Toni Sort 85’), Casanova (Oriol 67’),Xixo, Oscar, Toti i Fiti (Ermen 55’).

Tarrega: Sergi, Isma (Oscar 55’), Alex, Gerard, Gallardo, Oumar, Kaci (Adri 55’), Charli (Arnau 55’), Kharim, Ivan Marin i Agramunt.

Arbitre: Ardiaca-Garcia. T.G. Santi, Marcos, Paulo, Toti / Marin, Isma, Kharim, Oumar, Oscar.

Gols: 1-0 Pau p. 28’, 2-0 Pau 38’, 3-0 Oriol 80’, 4-0 Oriol 82’.